Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #297

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #297
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şu kapkara bahtım andıran kalitesiz satırlarıma başlamadan önce ...
Sabahtan beri karnemı aldıktan sonra pc basına gectım msx te zaman nasıl gecıyor bılemıyorum hep msx teydım of lıne oldugum zaman larsa ıstısnalar sonucu hatan dusmuslugum oldu sevgılı gunluk gunlugumu gunlugume yamak tan sevk alıyorum burda msx te olmaktan gurur duyuyorum ben ılk defa rast lıyorum gunluge cunkusıte cok kapsamlı bır keresınde kaybolmustum saolsun buyuklerım yol gostermıstı bugun yenı bır ımza ekledım o ımzayı tasımaktan guru duyuyorum degerlı ThinkerBeLL le az yada cok sohbet ettık onala yazışmak gercekten gusel ve ılkdefa rastladım think ın profılınde resmı var sasırdım ılk başta ha bu arada kusra bakmyaın nokta vırgul işretlerı kulanmıyorum farkındaysanınz bugun ıtıbarım yukseldı msj sayım yukseldı ba tşk eden tum kardeslerı msaolsun yen ıarkadaslar edındım gunlugum bununla sınırlı deıl bır cok sey yasadık ha CADI nın kazanında kaynadık cadı bır uye msx te bır sasırtıcı ozellık se bır uyemız var onu oflıne gordum allam ya sasırdım daha cok yazmak ısterdım ama murekkebım bıtttıı SAYGILARIMLA bır gunun daha sonuna geldım dıyecem ama kopamyorum msx ten ondan dolayı cıkamıyorum Msn HappyMsn Happy