Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Tek Mesaj #152

WİSHNE - avatarı
WİSHNE
Ziyaretçi
28 Kasım 2005       Mesaj #152
WİSHNE - avatarı
Ziyaretçi
Ses Gelmiyorsa!
Bir kadının çok sevgilisi varmış... Temel bizim çapkın hatunun ağına düşmüş. Tam işe koyuluyorlar biri geliyor bir süre geçiyor, kapı calıyor, kadın "eyvah kocam " deyip Temeli bir torbaya sokuyor... Hatun kişi kapıyı açıyor kapıyor... Her seferinde başka bir sevgilisi... İkinciyi içeri alıyor. Bir kapı sesi daha... Kadın yine "eyvah kocam" diyor, onu da bir torbaya atıyor... Açıyor kapıyı başka bir sevgilisi... Onu da içeri aliyor bir süre sonra gene kapı. Yine önce oda sonra torbaya.. Kadın tam kapıyı açıyor cidden kocası karşısında... Herif bir bakıyor evde kocaman üc torba "bunlar ne "diye soruyor... Karısı - Pazardan alışveriş yaptım hayatım! diyor. Adam gidiyor birinci torbaya sıkı bir tekme sallıyor. Torbadan "gıtgıdak" sesi geliyor... İkinciye koyuyor tekmeri "meeee " sesi geliyor... Üçüncüye bir tekme atıyor... Ses yok... Bir tekme daha gene ses yok... Sert bir üçüncü tekme daha... Ve torbadan Temel'in sesi. -Ula hayvanoğlu hayvan ne tekme atiysin ses gelmiyse ya soğandır, ya patatestir da.

ATM kullanma kılavuzu
Erkekler için:
1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın. 2- Sol ön camı açın. 3- Kartınızı yuvaya sokup şifrenizi girin. 4- Çekmek istediğiniz tutarı girin. 5- Kartınızı, paranızı ve fişinizi alın. 6- Camı kapatın. 7- Yolunuza devam edin.
Bayanlar için:
1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın. 2- Geri vitese takıp camla makine aynı hizaya gelmesi için gereken miktarda geri gelin. 3- El frenini çekin, camı açın. 4- Çantanızı bulun, kartınızı bulmak için ön koltuğa boca edin. 5- Radyonuzu kapatın. 6- Kartı makineye takmaya çalışın. 7- Arabadan bariz miktarda uzak kalan makineye daha rahat ulaşabilmek için arabanın kapısını açın. 8- Kartı yerleştirin. 9- Doğru tarafından tekrar yerleştirin. 10- İç kapağında şifrenizin yazılı oldugu telefon defterinizi bulmak için çantanızı kurcalayın. 11- Şifrenizi girin. 12- İPTAL tuşuna basın ve doğru şifrenizi girin. 13- Çekmek istediğiniz tutarı girin 14- Yan aynadan makyajınızı kontrol edin. 15- Paranızı ve fişinizi alın. 16- Çantanızı tekrar koltuğa boşaltarak cüzdanınızı bulun ve paranızı içine koyun. 17- Fişinizi fermuarlı bölüme yerleştirin. 18- Makyajınızı tekrar kontrol edin. 19- 1 metre ilerleyin. 20- Bankamatiğe doğru geri geri gelin. 21- Kartınızı alın. 22- Çantanızı tekrar döküp kredi kartlığınızı bulun ve kartınızı uygun yere yerleştirin. 23- Arkanızda söylenmekte olan erkek sürücüleri kızdırmak için uygun el hareketini yapın. 24- Motoru tekrar çalıştırın ve yola devam edin. 25- 5-6 kilometre ilerleyin. 26- El frenini indirin

Çalışıyorken Dene!
Dünyanın en ünlü kalp cerrahı De Bakey'ın arabası bozulmuş, arabasını tamire götürmüş. Tamirci arabasının kaputunu açmış ve De Bakey'e dönerek: - "Size birşey soracağım neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz. Mesela ben şimdi itina ile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerde olduğunu anlayacağım, kapakçıkları temizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım!!. Söylesenize nasıl oluyorda siz milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun atıyorum?" Bunun üzerine De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş: - "BUNLARIN HEPSİNİ MOTOR ÇALIŞIYORKEN YAPMAYI DENESENİZE!!!"

Ah bu Temel ah!
Temel yere bir daire çizip bu dairenin içinde horon tepmeye baslamış. Niçin? Kendi çapında eğlenmek için. Temel sigarasini bir metre uzunlugundaki ağızlığa takıp içiyormus. Niçin? Doktoru sigaradan uzak durmasını söylediği için. Temel her gece yatmadan önce ayaklarına böcek ilacı sıkıyormuş. Niçin? Ayaklarında karıncalanma olduğu için . Temel hamile karısının çok su içmesine izin vermiyormus. Niçin? Bebek yüzme bilmiyordur diye... Temel her yemekten sonra cebine bir kaşık koyuyormus. Niçin? Doktoru yemeklerden sonra bir kaşık almasını söylediği için... Temel hasmına tehtid mektuplari yazarken eldiven giymiş. Neden? El yazısı tanınmasın diye. Milyarder Temel'in çocukları, derslerini villalarinin bahçesinde yapıyorlarmış. Niçin? Temel'e "zengin adamsın, çocuklarını dışarıda okut " dedikleri için ... Temel dolmakalemiyle mektup yazarken birden çok hızlı yazmaya baslamış. Neden? Dolma kalemin mürekkebi bitmek üzereymis. Temel doktorunun muayenehanesine kocaman bir fıçı ile gitmis. Niçin? Doktoru altı ay sonra idrarınla birlikte gel demiş Temel saçını ıslatmadan şampuanlıyormuş. Niçin? Sampuanın etiketinde "kuru saçlar içindir" diye yazdığı için. Atletizim şampiyonasına katılan Temel, doping yapmasına rağmen sonuncu olmuş. Neden? Doping yaptığı anlaşılmasın diye. Temel yeni satın aldığı arabasını kullanırken kahkahalarla gülüyormus. Niçin? Dostlari güle güle kullan demis. Temel yeni aldığı ayakkabısını bir hafta giymemiş Neden? Satıcı bir hafta kadar ayağınız sıkabilir dediği için. Temel araba kullanırken sık sık cebinden küçük bir kağıt cıkarıp okuduktan sonra tekrar cebine koyuyormuş. Ne mi yaziyormus bu kağıtta? Gaz pedali sağda, fren solda.

Fıkra gibi Olay

Genç adam; İstanbul'dan Ankara'ya otobüs ile
giderken, Bolu dağında verilen molada hemen
tuvalete koşturdu. Korkunç sıkışmıştı.

Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı..
Tam oturmuştuki yan kabinden bir ses
"Merhaba" dedi.Adam şaşkın şaşkın
"Merhaba" diye cevap verdi..
Ses devam etti "Nasılsın...? "
İlk defa başına böyle birşey geliyordu...
Yine şaşkın şaşkın cevap verdi
"Sağol iyiyim...... Sen nasılsın....?"
Ses sordu "Ne yapıyorsun...? "
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette
olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da
biliyordu.
Başka birşey anlatmak istedi ve
"Ben" dedi "İstanbul'dan gelip, Ankara'ya
gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun...?"
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona
erdirdi."Hayatım, telefonu kapatıyorum.
Yandaki tuvalette bir gerizekalı var.
Sana sorduğum sorulara cevap verip duruyor.
Ben seni daha sonra ararım."

ÇAY DEMLERİZ
Temel uzun yoldan gelir ve yol boyunca da eşini hayal eder durur. Ama eve geldiğinde çok yorgundur ve bu yüzden performansı ile ilgili tereddütleri vardır... Ya yorgunluktan bir şey olmazsa, ya yapamazsam rezil olurum diye düşünür. Sonunda ne yapacağına karar verir ve Fadime’ye seslenir...

- Fadime suyu ocağa koy! Olmazsa çay demleruz!
Son düzenleyen ByKatip; 9 Aralık 2005 18:55 Sebep: flood yok dostlar