Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Kasım 2005       Mesaj #105
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
UK_87 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,,,
benim bi sorum olacak, windows u her açtığımda hep şu iletiyi alıyorum küçük bi pencere içerisinde. Ama bu bana daha hiç bi sorun yaratmadı. Bu nedir? Kapatmanın bir yolu war mı?

(Pencerenin başında sarı ünlem war)
MessengerDiscovery is already running!
Please do not run two instances of MessengerDiscovery

Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin...

MDX İngilizce sürüm üstüne Türkçe sürümü kurmuşsunuz sanırım. Tüm MDX sürümlerini kaldırıp sadece İngilizce olanı ya da Türkçe olanı kurun. Bilgisayar başlangıcında MDX işlemi iki kez başlatılmaya çalışıldığından o uyarıyı alıyorsunuz...

Alıntı
yakamoz_53 adlı kullanıcıdan alıntı

gectigimiz haftada aynı sorunu yazmıştım. daha onceden yapabilmeme ragmen, dialup baglantıda yapabilmeme ragmen (şirkette fireamley uzerinden baglıyız) her turlu ayaı denememe ragmen karşı tarafa ses istegi veya kamera istegi yapamıyorum. msn yi komple kapatıp actıgımda 10 saniye içerisinde yapabilrsem kabul ediyor daha sonra denediğimde ise agınız, yada internet saglayıcınız bunu desteklemiyor mesajı alıyorum. tabi bu konferans için deil sadece bir kişi ilede gorusemiyorum.

bu şirket içerisindeki butun bilgisayarlarda aynı. 7,5 turkce kullanıyorum. bunu kaldırıp daha eski versiyonlar kursamda sorun değişmedi. bunu nasıl aşabilirim.

Maalesef bu konuda bir bilgim yok. Birileri sistemleri kısıtlamış ve kısıtlamaların kalkmasını istemiyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.