Arama


I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #266
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fatalci adlı kullanıcıdan alıntı

video url eklince Space Not AvailablecThis space is temporarily unavailable. Please try again later.To find other spaces that interest you, go to Windows Live Spaces.

bu hatayı verio yardımcı olurmusunuz

url yerleştirmyi anlatırsanız sevinirim
teşekkürler

Sıfırdan spacesimize nasıl video ekleriz ? Çabuk anlamanız için resimli anlatacağım.

İlk olarak video izlediğimiz ve biz link desteği sağlayabilecek bir siteye ihtiyacımız var. Youtube, googlevideo vs vs. gibi sitelerden tercihinizi yapın. Ben youtubeyi tercih ettim. İstesiğimiz videoyu bulup resimdeki (embed)kırmızı çerçeveli kodu kopyalıyoruz. Bu kod ilerleyen dakikalarda bize lazım olacak. Yputube ile işimiz buraya kadar.

yakalama1xb4

Spacesimize login oluyoruz. Sağ üst köşede Özelleştir linkine tıklıyoruz. Açılan pencereden Modüller menüsü üzerindeki Araçlar linkine tıklıyoruz. Resimde çerçeveli olan Universal Videoya ekle diyerek bu nemüyü kapatıyoruz ve sağ üst köşedeki Kaydet linkine tıklayarak kaydediyoruz.

yakalama2nt4

Şimdi videomuzu eklemek için yukarıda Youtubeden aldığımız embed kodlarına ihtiyacımız var. Bu kodları resimdeki gibi Universal Videonun içersine yapıştırıyor ve Save butonuna basıyoruz.

yakalamaem1

Evet işlemimizin sonuna geldik. Şimdi çalışıp çalışmadığını kontrol edelim. Sağ üst köşedeki Düzenleme modundan çık linkine tıklayınca videomuzun çalıştığını göreceğiz. Herşey kusursuz .)) Yanlız spacesinizi videolarla doldurmanızı önermem bayağı kasıyor. Keyifli sörfler.

yakalama5dr1