Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #141

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ALLAH (C.C) SEVENİ GÖRÜR

12.01.1996 tarihinde siirtten istanbula göçerek hayatımızın geri kalan bölümünü istanbulda geçirmeye karar vermiştik. İstanbula geldiğimizde güzel şirin bir semtte ev kiralayarak orda yaşamaya başladık iş hayatına atıldık abim ve ben ben ulusal zincir marketlerin birinde çalışmaya başladım. gün geçtikçe marketlerde yapmış olduğum faaliyetler kariyer sahibi olmama başlamıştı mağaza sahibi beni bünyesinde bulunan diğer zincir mağazalarında personel ve ürün şefliğine atadı 18.04.1996 tarihinde istanbulun bir semtinde bulunan mağazaya gitim o sırada mağazada gezen güzel bir kızın beni izlediğini farkettim o kadar güzeldiki bu benimde çok hoşuma gitmeye başlamıştı kısa bir süre sonra kız bana doğru yaklaşıp müsaitseniz görüşebilirmiyiz dedi bende mağaza dışına çıkararak mağaza yakın bir cafeye davet ettim tanışmaya başladık ismi Bahar lise son sınıf öğencisiydi benim hayatım boyunca kız arkadaşım olmamıştı memleketimde Bahar ile tanıştıktan sonra bahar beni doğum gününe davet etti doğum gününe gittiğimde beni ailesi ve arkadaşları ile tanıştırdı aradan 3 ay kadar bir süre geçti ve 11.07.1996 tarihinde sahilde yürürken ona yol ortasında sarıldım ve ilk kez orda öptüm işte ozaman Bahar a aşık olmuştum uzun bir süre beraber çok mutlu bir hayat sürdük 12.08.1999 tarihinde akrabalarının yanında tatil yapmak için adapazarına gitmek için benden izin aldı gönlüm razı değildi ondan 15 gün ayrı bir süre geçireceğime ilk başlarda karşı çıktım ama farkettimki üzülüyor izin verdim nerden bile bilirdimki 5 gün sonra adapazarında büyük bir deprem olacağını ve o gün 17.08.1999 beni benden alan gün bu depremin yaşandığı zaman elektrikler kesildiği için merkezinin neresi olduğunu bilmiyordum marketten pil alarak müzik setinin radyosunu açtım ve merkez üssü düzceydi korktuğum başıma geldi telefonlara cevap alamıyordum çok korkmaya başlamıştım ve ailesiyle hemen adapazarına gittik ne görelim kaldığı binadan eser kalmamıştı tırnaklarımla kazıdım yıkılan binayı bir türlü çıkaramadım depremden 3 gün sonra telefonum çaldı arayan Bahar dı çok sevindim kurtarma ekiplerine haber verdim Bahar ı aradım ''AŞKIM BEN ÖLÜYORUM ARTIK LÜTFEN ÜZÜLME BENDEN SONRA'' dedi ve telefonu kapandı birden bağırmaya başladım 3 saat süren kurtarma çalışması sonunda Bahar'ı sıkıştığı yerden çıkardık ama sürekli aşkı için atan kalbi artık durmuştu yıkıldım 5 ay kadar kendime gelememiştim saçım sakalıma karışmıştı araya vatan borcu girdi askere gittim bu benim için farklı bir duyguydu belki kendimi toparlarım diye düşündüm askerlik boyunca hep onu düşündüm askerliğim bittiği gün otobüse binip isatanbula geri dönerken otobüsün içinde ne göreyim Bahar şaşırdım kaldım hemen sarıldım herkez çok şaşırmıştı ne yapıyor bu diye sen bahar değilmisin dedim evet ama ismim Gülbahar dedi inanılır gibi değil Baharın kendisiydi sanki anlattım olayları kız çok duygusallaştı ve ağlamaya başladı Gülbahar istanbulda üniversiteyi kazanmış orda okumaya gidiyordu elimden geldiği kadar ona yardımcı olmak isteim çünkü onu her gördüğümde Baharımı görür gibiydim Baharıma büyüttüğüm sevgiyi onunla yaşamaya başladım ve ona bütün sevgimi aşkımı itiraf ettim oda bana karşı boş değildi ve şuanda müthiş bir beraberlik yaşıyoruz 2005 yılındada evliliğimiz söz konusu Dedimya Allah Seveni Görür...