Alıntı
BURDAYIM adlı kullanıcıdan alıntı Ben dün bilgisayarımı kapatırken yanlışlıkla kapanmayı bitirmeden fişten çektim. Tekrar açtığımda hata verdi fakat ben önemsemedim . Bu sabah bilgisayarı bir türlü açmayı başaramadım windows/system32/config .. dosyası bulunamıyor bu nedenle kur ile onarma yapınız demiş ama ben pek başarılı bir onarma yaptığımı sanmıyorum yalnızca fixroot komutunu çalıştırdım. Bilgisayar açıldı ama genede sorunun çözüldüğünü düşünmüyorum ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce...
Bilgisayarınız kapanırken kendisini kaydeder; ayarlarınızı ve kendi sistemi ile ilgili dosyaları
save ler. Kapanırken yarıda kalırsa (Elektrik kesintisi v.s ) Windows kaydı yarım burakır ve yazdığı sistem dosyalarını yarım olarak kapattığı için sizin windows başlarken verdiği hatayı verir. Bunun düzelmesi için bir kaç önerim olabilir ama işe yarıyacağını sanmıyorum. Sistem dosyaları zarar görmüş ve bunun tek ve düzgün çalışmasını sağlıyacak şey sistemi yeniden kurmak yani format atmaktır.
Bir tek öneri veriyim. Sistemi çalışan son ayarlarıyla başlatmayı deneyin. Eğer olmazsa verilerinizi yedekleyin ve formatlayın...
Not: Sistemi çalışan en son ayarlarıyla başlatmak için. Bilgisayarı açtığınızda windows ekranına düşmeden F8 tuşuna basarsınız. Önünüze bir menü gelir
siyah ekranda; en üsstte güvenli kip v.s olan yeri alta doğru takip edin görüceksiniz.