Arama

virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #1744
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
recruit adlı kullanıcıdan alıntı

S.a.
Yakın bir zamanda live messengerı silip tekrar yükledim , fakat 2 gündür sürekli kendiliğinden messenger kapanıyor , daha doğrusu msn bağlantısı gidiyor , fakat netteki bağlantıda sorun yok. Tekrar silip kurdum fakat maalesef aynı sorun devam ediyor. Nasıl düzeltebiliriz.
Teşekkürler.

Bu Tarz Hatalar Lıve da Sureklı Olarak Herkesın Basına Gelmektedır Bunun Turkıyeye Ozgu Baglantı Hatası Olarak GOrmek Lazım BAska Bır Acıklaması Yok Galıba Bu Sekılde Idare Edın Yakın Bır Zamanda Duzelecegıne Emınım

Alıntı
lanvin adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

ŞİMDİ BEN İŞYERİMDE WİNDOWS 2000 PROFESSİONAL KULLANIYORUM.
YAPILAN AÇIKLAMALARA GÖRE WİNDOWS LİVW MESSENGER 8.1 VERSİYONU 98 DEN VİSTAYA KADAR GENİŞ BİR SİSTEM YELPAZESİNDE KULLANILABİLİNİYOR ARTIK. BENDE 8.1 İ İNDİRDİM FAKAT KURMAYA KALKTIĞIMDA;

the ordinal 730 could not be located in the dynamic link library shell32.dll

ŞEKLİNDE HATA VERMEKTE VE ARDINDAN BOOTSTRAP.EXE DOSYA HATASI VERMEKTE..

ŞİMDİ SİZDEN BU SORUNLA İLGİLİ YARDIM BEKLİYORUM.

İşletim Sisteminiz Orjinal Deilse Bu Tarz Bı Hata Almış Olabilirsiniz Çunku Windosw Son Cıkarttıgı Surumlerde İşletim Sisteminin Orjinalligini Kontrol Ediyor

Alıntı
CmpE adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar elimizde bir bilgisayar var ve msnin hiçbir versiyonu bu bilgisayarda açılmıyor.Format attık yinede açılmıyor. Firewalli anti virus prog. yok.Sanırım donanımsal bir problem var ama çözemedik.Bir fikri olan varsa çok sevinirim.Tşkler..

İşletim Sisteminizi Ve Sistem Özelliklerini Yazarsanız Daha Cok Yardımcı Olabiliriz