Arama

Yaşar Günaçgün - Tek Mesaj #18

tuncatutkun - avatarı
tuncatutkun
Ziyaretçi
10 Şubat 2007       Mesaj #18
tuncatutkun - avatarı
Ziyaretçi
Eve henüz ulaştım, üzerimde konserin tatlı yorgunluğuyla, dev sanatçı YAŞAR bu gece bir kez daha ortalığı yıktı... En başından anlatayım...

Saat yedi buçuk... ben Bostancı Gösteri Merkezi'ne vardım ve ilk dikkatimi çeken YAŞAR'ın imzalı CD'lerinin bulunduğu raf oldu. CD alana bir de fotoğraf veriyolarmış (resimler bölümüne ekleyeceğim birazdan) tabii ki hemen bir tane bünyeye aldım... beklerken ufak kulis çalışmaları başladı... öncelikle söylemeliyim ki tüm organizasyon ekibi o kadar nazikti ki, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum gıyaplarında yardımlarından dolayı... önce organizasyon sorumlusu Çetin Bey'le konuştum ve Fan sitemizden bahsettim, konser arası gelip kendisini görmemi istedi. daha sonra Seyhan Müzik'ten Çetin Bey ve Sezen Aksu'nun satış müdürü Armağan Beyle tanışıp muhabbet ettim. hepsi çok naziklerdi ve konser sonrası bir görüşme ayarlayabileceklerini söyledi. onlarla muhabbet ettim meramımı anlattım, çok heyecanlıydım, dakikalar dakikaları kovalıyordu. biaz daha muhabbet edip koltuğuma oturdum. veeee...

İşte YAŞAR, koyu renk bir takım giymişti ve söylüyordu "Benim Sevdam cevap bana sevda soranlara" hep bir ağızdan biz de sçylüyorduk, hız kesmeden Hayırdır İnşallah'a girdiğinde salon yıkılacaktı nerdeyse... daha sonra eskilere döndü ve Acıtmıyor Sevdan'la büyüledi... tüm ailesi oradaydı ve bi sonraki şarkıda, Göz Yakmayan'da öndeki yeğenleri olduğunu tahmin ettiğim çocuklara seslendi bol bol onlarla şakalaştı.

Sonra tempoyu düşürdü ve Selvi'yle soluklanmamızı sağladı, salona söyletti şarkıyı, ancak pek beğenmedi tempomuzu. kendi adıma çok bağırmama rağmen duyuramadım sesimi... smiley şarkılar birbiri ardına geldi hepsinde ayrı tarz aynı karizma ve ara geldi...

gidip Armağan bey ve Çetin beyle konuştum. Oluru aldıktan sonra, konser sonrası YAŞAR'ı görecek olmanın heyecanıyla koltuğuma geri gittim. İkinci yarı...

YAŞAR kah Beni Unutma'yla tivist yaptı, kah Masal'la hepimizi uçurdu (bu arada salonu baştan başa dolaştı bu şarkıda ama bizim parteri es geçti neyse daha sonra ulaşamadıklarından özür diledi...) smiley YAŞAR sahnede özellikle Aldanırım'da resmen büyüledi... Bizden de aldığı elektrikle coştu coştu...

Konser yukarıda Berrin'in verdiği sıraya göre devam edip bitti, bu arada belirtmeliyim ki gerçekten de çok dengeli bir dağılım yapılmıştı şarkılarda gerçkten de bu kadar güzel şarkılar içinden gerçekten başarılı seçimler yapılmıştı.

YAŞAR biste Kuşlar ve daha sonrasında Sevda Sinemalarda'yıo söylerken ben kulis kapısında beklemeye başlamıştım. bu sırada YAŞAR'ın asistanı Cihan Bey'le konuşma imkanı buldum (ona da çok teşekkür ederim), Çetin bey de geldi dışarıda bir yığın hayran ordusu vardı etraf ana baba günüydü. Cihan Bey'le ayak üstü muhabbet ederken etraf sessizleşmeye başladı, YAŞAR çok yorgun olduğunu ve özür dileyerek kimseyle görüşemeyeceğini söylemiş. önce bana da böyle dendi. Ancak sabreden derviş muradına ermiş misali beklemelerimiz sonuç verdi ve YAŞAR yüzünde yorgun ama tatlı gülümsemesiyle kapıda belirdi bir saat sonra. hepimize teşekkür etti beklediğimiz için, buz gibi olmuş elleriniz dedi hepimizin elini sıktı. çekebildiğim fotoları yarın fotolar kısmına atıcam. ancak "yasarfan.com'a sevgiyle" dediği videoyu fotoğraf makinemin azizliğine uğrayarak kaydedemedim. Çok tatlıydı, çok yakışıklıydı, YAŞAR'dı ve ben onun elini tuttum. fan siteimizden derlediğim bir istekler kağıdını eline tutuşturdum. kıyafetlerini nerden aldığını sordum bana çeşitli yerlerden dedi ve teşekkür ederek seni seviyoruz tezahüratları, çiçekler ve alkışlar eşliğinde geçip gitti YAŞAR bir sonraki konserine kadar...