Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
13:54, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 13:55
Arama
MaviKaranlık Forum
Bilderberg Konferansı
-
Tek Mesaj #1
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2007
Ziyaretçi
Bilderberg Konferansı
Avrupa ve Kuzey Amerika’dan her yıl 100 kadar nüfuzlu iktisatçı, bankacı, siyaset adamı ve hükümet yetkilisinin katıldığı üç günlük konferans.
Bilderberg konferansı, her yıl bir başka Batılı ülkede ve çok sıkı güvenlik önlemleri altında toplanır. Konferansa katılanlar, konferans sırasında tartışılan konuların gizli kalacağına söz verirler. Toplantının amacı, ulusal politikaları ve uluslararası ilişkileri etkileyen kişilerin, resmi olmayan ve kişisel bir ortamda tanışmalarını ve ortak sorunlarını kendilerini sonradan bağlamayacak bir biçimde tartışabilmelerini sağlamaktır. Her konferanstan sonra, yalnızca o konferansa ve önceki Bilderberg konferanslarına katılmış olanlara özel bir rapor dağıtılır. Raporda konuşmacıların adları yerine yalnızca hangi ülkeden oldukları belirtilir.
İlki Hollanda Prensi Bernhard’ın girişimiyle 1954’te Hollanda’nın Oosterbeek kentinde toplanan konfreans, adını ilk konferans salonunun bulunduğu otelden alır. Konferansın uluslararası yönetim komitesi, her ülkeden her yeni konferans için genellikle yeni delegeler seçer.
Konferansın sekreterliği Lahey’dedir.
AnaBritannica
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 13:55
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen