Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #599

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #599
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
kadirinanirrr

Beni terk edecek kadını alkışlarım Kadir İnanır, Vatan gazetesine verdiği röportajda kadınlarla ilişkisi hakkında ilginç açıklamalar yaptı

Görmüştür cezasını

Benimle beraber olup da beni terk edecek kadını alkışlarım. Benden daha iyisini bulacaksa gitsin. Hiç alınmam. Gitmişse de görmüştür cezasını. Benim gibi birisi olmadığını görmüştür. Bu da onun için en büyük cezadır. Aşka inanmıyorum. ’Ay ben sana ne kadar aşığım’ diyorlar. Bakıyorum bir sene sonra ayrılmışlar.

Kavga ediyoruz

Jülide (Kural) çok kıymetli bir arkadaşım. Ara sıra kavga ediyoruz, memleket meseleleri üzerine. O da bu konularla yakından ilgili. Arada sertleşiyor kavgalar. Sonra uzlaşıyoruz. Ben kaç yaşıma geldim hálá bekarım. Laf olsun diye evlenmem, görüyorum evlenenlerin çoğu mutsuz. Evleniyorlar iki sene sonra da ayrılıyorlar.