Arama

Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #1790
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
karagun>>>
Alıntı

ben msn nımı acamıyorum.bana yardımcı olursanız sevınırım.sıfrem aynı msn adresımde aynı.ama acamıyorum.sıfrenız yanlıs dıyor.ve kod yazıyor.80048823.hemen yardımcı olursanız sevınırım.

Başlat>>Çalıştır>>Regedit komutlarıyla Regedit dosyasını açın ve aşağıdaki dosyayı silin :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\Policies

Eğer bu işlem sorununuzu çözmez ise aşağıdaki işlemleri deneyiniz...

Öncelikle Denetim Masası >>Program ekle/kaldırdan MSN messenger programını kaldırın...Sonra başlat>>çalıştır>>regedit komutlarını uygulayın ve regedit içindeki şu dosyayı bulun >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger.

-Ordan MSNMessenger dosyasını seçip tüm dosya içeriğini silin.
- Daha sonra ctrl/alt/delete tuşları ile windows görev yöneticisi kısmında işlemlere girerek “msnmsgr.exe” işlemini sonlandırın.
- Başlat/ ara kısmına girerek ( ileri düzey arama kısmında "gizli dosyaları göster " seçeneği işaretli halde) Bilgisayarım/:C içinde “msnmsgr.exe” dosyasını aratın... Aramada bu isimli dosyalar çıkarsa silin.

Daha sonra MSN 8,1 i yeniden yükleyin.. . Ancak yükler yüklemez "OTURUM AÇMA" olayına girmeyin... Bir de MSN Plus Live yükleyin ( sitemizde mevcuttur ). Ondan sonra MSN de oturum açmayı deneyin...

Dilerim sorununuz hallolurMsn Cool

( NOT: Çeviridir. Mesajın Orjinal - İnglizce metni için tıklayın )