Arama

Juggernaut / Cain Marko - Tek Mesaj #1

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Şubat 2007       Mesaj #1
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Juggernaut / Cain Marko

juggernaut

Güçleri: Juggernaut bir mutant değildir. Güçlerini Cytorrak'ın Kızıl Mücevheri adlı büyülü bir tılsımdan alır. Bu tılsım ona çok büyük bir fiziksel kuvvet ve dayanıklılık sağlamaktadır. Bir yönde hareket etmeye başlayınca dünyada onu durdurmayı başarabilecek bir güç neredeyse yok gibidir. Tılsım sayesinde yiyecek, su ve oksijen olmadan hayatta kalabilir. Fakat psişik saldırılardan etkilenebilir. Bu yüzden psişik saldırılardan korunabilmek için bilinmeyen türde bir metalden miğfer giymektedir.
eg84 msxlabsorg
Biyografi: Cain Marko, Charles Xavier'ın üvey kardeşidir. Babası Dr. Kurt Marko iş arkadaşı Dr. Brian Xavier'ın ölümünden sonra dul kalan karısı Sharon Xavier ile evlendi. Kurt, Sharon ve Sharon'ın oğlu Charles ile birlikte Xavier Malikanesi'nde yaşamaya başladı. Onlara bir süre sonra Kurt'un bir önceki evliliğinden olan oğlu Cain de katıldı. Cain üvey kardeşi Charles'dan hep nefret etti, çünkü babası Charles'a karşı daima çok iyi davranıyor, Cain'i ise gizlice dövüyordu. Fakat Cain bu acıya tek başına katlanmıyordu, çünkü mutant güçleri yeni ortaya çıkmaya başlayan Charles istemeden Cain ile kendi zihni arasında psişik bir bağlantı kurmuştu ve bunu koparamıyordu. Cain bir şekilde Charles'ın onun zihnine girdiğini anlayınca onu düşmanı olarak kabul etti.

Orduya katılan Cain ile Charles aynı birliğe düştüler. Charles umutsuzca üvey kardeşi ile arasını düzeltmeye çalışıyordu. Charles, Cain'i çok güçlü mistik bir varlık olan Cytorrak'ın kayıp tapınağının içinde bulunduğu mağaraya gittiğinde takip etti. Hırsının ve güç tutkusunun esiri olan Cain büyük, kırmızı bir tılsıma sahip oldu. Cytorrak'ın Kızıl Mücevheri adlı bu tılsım Cain'i güçlendirerek onu Juggernaut'a dönüştürdü. Sahip olduğu bu yeni ve inanılmaz kuvvetle en çok nefret ettiği kişi olan üvey kardeşi Charles ve onun öğrencileri X-Men'e saldırdı. Her savaştıklarında X-Men onu güç de olsa durdurmayı başardı. Juggernaut bazen Black Tom Cassidy adlı hapishanede tanıştığı mutant terorist ile de çalıştı.

Xavier ve
Magneto'nun zihinlerinin birleşimi olan psişik varlık Onslaught, Juggernaut'tan tılsımını kopardığında Cain tılsımın içine hapsoldu. Burada Cytorrak onun benliğini ele geçirmeye çalıştı, ama Cain bunu engelleyip Cytorrak'ı yok etmeyi başardı. Özgür kalan Cain öncekinden daha güçlü, fakat güçlerini tamamen kontrol edemez şekilde dünyaya geri döndü. Cytorrak aslında dünyaya bağlı sekiz tanrıdan (Exemplars) biri idi. Exemplars tüm insan ırkını köleleri haline getirecek bir makine yapmak için Juggernaut'a ihtiyaç duydu. Juggernaut zihnine giren Prof. X'in yardımı ile onların planlarını engellemeyi başardı.

Daha sonraları Juggernaut bir kere daha dünyayı kurtarmak için aralarında
Iceman, Phoenix, Mystique ve Toad'un da bulunduğu ekibe katıldı. İnsanlarla mutantların evrimini kontrolü altına almaya çalışan bir uzaylı olan Stranger ile savaşıp onu yendiler. Bu olaylar onun insan hayatına karşı olan bakış açısını değiştirmedi belki, ama en azından artık mutantların ne tür bir dışlanmışlık yaşadıklarını daha iyi anlamış oldu.

23 msxlabscom



Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.