Arama

Cannonball / Sam Guthrie - Tek Mesaj #1

Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #1
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Cannonball / Sam Guthrie

cannonballaw5

GÜÇLERİ

İstediği zaman termo-kimyasal enerji yaratabilme yeteneği vardır. Bu enerjiyi vücudunun alt bölümünden bırakır. Bu enerji patlaması onun canlı bir roket gibi havaya fırlamasına sebep olur.

BİYOGRAFİ

Sam Guthrie'nin mutant yetenekleri bir madende çalışmaktayken madenin çökmesiyle burada kapalı kalınca ortaya çıktı. Hellfire Club'ın bir üyesi olan Donal Pierce onun bu yeteneğini öğrenince bu birliğe üye olmasını sağladı. Pierce tarafından Prof X ve öğrencileriyle savaşmaya yollanan Guthrie öğrencileri öldürmeyi reddedince Pierce onu öldürmeye kalktı. Prof X tarafından hayatı kurtulan Guthrie onun New Mutants ekibindeki öğrencilerine katıldı. Cannonball adıyla bu ekipte iyice yükseldi ve ekibin liderlerinden biri oldu. Yıllar sonra X-Men'e katıldı.
cannonballwr0

Zamanda yolculuk yapan savaşçı bir mutant olan Cable geldiğinde ve New Mutants adlı ekibi tekrar düzenleyip X-Force'u oluşturunca Cannonball da ona katıldı. Cable'ın ayrılışından sonra Canonball ve diğer X-Force üyeleri kanun dışı olarak operasyonlarını yürütüp düşmanları ve hükümet ajanları ile mücadele etmeye devam ettiler.