Arama

Crystal - Tek Mesaj #1

Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Crystal

GÜÇLERİ


Ateş, hava, su ve toprağı etkileyen elemental yetenekleri vardır.

BİYOGRAFİ

Inhumans adlı birliğin üyeleri olan Amber ve Quelin'in en genç kızlarıdır. Yaşadığı topluluktan ayrıldıktan sonra ilk karşılaştığı kişilerden biri Human Torch oldu. İkisinin arasında romantik bir ilişki başladı. Inhumans'takiler buna en başta karşı çıktılar, fakat Fantastic Four onların güvenini kazanınca ilişkilerine itiraz eden olmadı. Invisible Girl'in ilk hamileliğinde geçici bir süre onun Fantastic Four'daki yerine geldi.

200pxcrystalga7

Fantastic Four'dan ayrılıp Inhumans'ın yanına geri döndükten bir süre sonra bir mutant olan Quicksilver ile ilk kez karşılaştı. Birbirlerine aşık oldular ve kısa süre sonra da evlendiler. Hamile kalıp Luna adlı kız çocuğunu doğurdu. Inhuman ve mutant genleri birbirlerinin etkilerini ortadan kaldırdıklarından Luna tamamen normal bir insan olarak doğmuştu.

20040516112138crystalss7

Quicksilver'ın sorunları yüzünden ondan ayrılan Crystal bir süreliğine Ms. Marvel ile birlikte Fantastic Four'dan geçici olarak ayrılan Reed ve Sue Richards'ın yerlerini aldılar. Reed ve Sue geri döndüğünde oradan ayrılıp Avengers'a geçti. Onslaught ile yapılan savaş sonrası kendisi diğer Avengers üyeleriyle birlikte başka bir boyutta buldu. Bu boyuttan geri döndüklerinde kocası Quicksilver ile tekrar birlikte oldu.

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 12:10 Sebep: Kırık Link