Arama

Flash - Tek Mesaj #1

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
21 Şubat 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Flash kimdir?
MsXLabs.org


Flash “Süper Hız”a sahiptir. Süper güç çok hızlı koşma , reflekse sahip olma ve fizik kanunlarını geçersiz kılma özelliğidir. Flash Justice League’un üyelerinden biridir. 4 adet Flash farklı zamanlarda ortaya çıkmıştır . Jay Garrick (1940-1951), Barry Allen (1956-1986), Wally West (1986-2006), and Bart Allen (2006-) .
  • Gerçek Adı:Wally West
  • Durumu: Süper İnsan
  • Yardımcı Kişiler: Justice League of America
  • Düşmanları : Fiddler , Shade

Bilinen Yakınları: Rudolph West (Ölmüş babası), Mary West (Annesi), Barry Allen (Amcası ölmüş), Iris Allen (Teyzesi), Ira West (Büyükbabası), Mr and Mrs Edgar Rhodes (Amca ve Teyzesi), Inez Rhodes (Kuzeni), Don and Dawn Allen (Kuzenleri), Meloni Thawne (Üvery Kuzen), Jeven Ognats (Üvery Kuzen), Bart Allen (Kuzeninin oğlu), Jenni Ognats (Kuzeninin kızı ), Linda Park (Eşi)
Takma İsimleri: Flash

Güç ve Yetenekler: Daha çocukken kendinde önceki Flashlarda ki sürtünmeyi azaltan hız aurası ve katı maddelerin içinden kendini süper hızla titreterek geçme gibi yeteneklere sahipti . Maceralarından birinde Speed Force’un ( mistik bir hız gücü) içine düşmesi sonucu hızı diğer flashlardan çok daha fazla arttı . Şimdi kendine Speed Forcela bir kostüm yaratabiliyor zaman içinde yolculuk yapacak kadar hızlı hareket edebiliyor ve içinden geçtiği maddeleri patlatabiliyor

Geçmişi:
İnsan anlayışının ötesinde Speed Force ( hız gücü) adında elemental bir boyut var ve bu boyut tüm süper hızlı kahramanların asıl güç kaynağı . Bu boyutdan etkilenenler süper hız gücüne sahip olurlar. Toplam 3 tane Flash vardır ve 3 generasyon Flashlar’ın tamamı güçlerini bu boyutdan alırlar . En son Flash Wally West’de diğer flashlar gibi süper hız gücüne sahiptir . Wally devamlı olarak diğer Flashlarla kıyaslandı ve hayatı pek düzenli gitmiyordu . Açılan bir boyut kapısını kapatabilmek için elinden gelen tüm çabayı gösteren Wally kendini Speed Force boyutunda hapsolmuş bulur . Büyük güçlüklerle ordan çıkabilen Wally Speedforcela arasında direkt bir bağ kurulduğunu fark eder. Bunun sonucunda Wally West kendinden önceki 2 Flashdan çok daha hızlı olduğunu ve onlarda olmayan yeteneklere sahip olduğunu fark eder . Speed Force’la olan bağı sayesinde geçmişte ve gelecekte speed force’u kullanan herkes iletişim kurabildi.

Wally West:
-Hiçbir zaman ilk Flash’la karşılaşma rüyamdan vazgeçmedim , ve rüya gerçek oldu , beni şimdi ve sonsuza kadar ödüllendirdi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 14 Şubat 2015 14:10 Sebep: resim yeniden düzenlendi.