Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #534
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
* Keske Yanlizligim Kadar Yanimda Olsaydin Keske Onunla Paylastiklarimi Seninle Paylassaydim Keske Senin Adin Yanliz Olsaydi Ve Ben Hep Yanliz Kalsaydim...

* Simdi Baskasinin Olsanda,boynu Bukuk Yalniz Kalsamda,elimi Tutup Sacimi Oksamasanda Biliyorum Yinede Benimsin...

* Yine Gunesin Batma Saati ,kiminin Umutlari , Kiminin Sevdalariyla Beraber. Yine Yalnizliga Selam Saati,kaybolmus Sevgiler Caresiz Huzunlerle Beraber...

* Sensiz Gecelerde Yildizlar Dost Yalnizligima,aldatiyorlar Beni Ilk Gun Isiginda...

* Yine Kumsal Sakin Yine Deniz Durgun Yine Gunes Batiyor Ve Ben Yine Yalnizim...!

* Seni Aradim, Tum Bir Hayat. Simdi Bulmusken, Gitme Ne Olur. Terk Etme Beni, Birakma Beni Yalnizligimla. Sen De Kal Bizimle...

* Bir Marangoz Ustasiyim Adeta,bir Ayagi Mutlaka Kisa Masa Yapan.bir Elimde Cekic Bir Elimde Civi,kendimi Bir Resim Gibi Cakacagim Insani Ariyorum Yillardir...

* Nekadar Guzeldi Senle Beraber Olmak Simdi Yanlizim Ellerim Basimin Arasinda Seni Dusunuyorum...

* Dudaklarimdan Dusurmedigim Bir Sigara Gibisin.ustelik,oyle Bir Illetsin Ki Bir Sara Gibi Her Daim Uykularimda Beni Nobet Nobet Yoklarsin...oyle Uslanmaz Oyle Utanmaz Nobetlerine Alisamadim.her Aciyi Tasidim Da Yuregimde Bir Sensizligi Tasiyamadim...

* Sen Hic Geceleri Sabahlara Kadar Agladinmi Yanlizlik Nedir Bilirmisin Sorarim Sana....

* Suru Kalabaligindan, Bir Kartalin Yalnizligidir Benimkisi.yagmur Sonrasi Gozyasi Gibi Cig Tanesinin Yalnizligidir , Ask Icin Solan Yalnizligidir.

* Birgun Hayatin Butun Guzelliklerinden Vazgecip,olume Sessiz Sedasiz Gitmek Istersen,yanima Gelki Sana Sensiz Yasamanin,sensiz Olmanin Olum Oldugunu Gostereyim...