Her şeyde biraz sen varsın….Ağzıma bu melodi nasılda takılırdı bir zamanlar….Baktığım her şeyde,bu şehirde sen vardın.Yokluğunda sensiz geçen baharlar bahar değildi ömrüme,gönlüme… Senli bir sevda varmıydı ki diye sorardım yüreğime.Şehrimdeki her şey ister istemez evet cevabını sunuyordu bana….Olmuyordu,yapamıyordum sensiz bu şehirde. Deniz kenarındaki bu banka geçip, başımı omzuna yaslayıp,martılarımızın çığlıklarını birlikte duyabilmeyi o kadar arzuladım ki….Ama bir zamanlardı.Hep isteklerimde kaldı bunlar.Yavaş yavaş senli rüyalarım siliniyor be sevgili.
Artık dilimdeki melodiyi de değiştirir oldum zamanla."Ayrılık bana aşktır artık…" yokluğunda buldum seni.Geldin ama sıra bende..Gittim,hayatından çekildim….Her şey daha net.Gittim ya dönmem artık…Şehrimdeki o bankta şimdi bensiz bekle…Martılarımıza da söyledim mavi gökyüzümüzde dolaşıp yüreğine dönmeyeceğimi işleyecek beynine çığlıklarıyla…Görebiliyorum seni gelmeyeceğimi bile bile o uzaklara bakıyorsun.Çaresizsin ama geç kaldın sende farkındasın değil mi? Benim senin yüreğine geldiğimde senin olmadığın gibi,seninde benim yüreğime gelmeye başladığında bende yanında olmayacağım….Göz bebeklerin bensiz kaldığın şehrimde hep o uçsuz bucaksız uzaklara takılıp kalacak.Senin gittiğin gibi bende gittim bak.Yüreğimi acıttığın gibi bende yaptım.Denizin maviliği eşliğinde orda bir başına oturacaksın artık.Martılarımızın çığlıkları birde…Benim gülüşüm yerine onların çığlıkları yankılanacak kulaklarında. Denizden sana,yüreğine doğru…
Bekleme artık, bekleme… Gözlerini ayır oradan dönmeyeceğim. Giderken yüreğine söyleyeme diğimi bak şimdi martılarım fısıldayacak… Bir zamanlar yüreğinin bana yaptığı gibi şimdide yok saysın beni…. Martılarım bunu fısıldayacak yüreğine yok saysın yok…. Bakma uzaklara boşuna.. Her bitiş, bir başlangıçtır aslında. Farklı bir mekanda, farklı bir zamanda
Artık AğLamıcam GeceLeri
YıLdızlLara ßakıp şarkıLar SöyLemicem
Adını Her Andığımda Yüreğimin bi köşesi SızLamıcak
Seni Her Gördüğümde Geri Dön Diyen ßakışLarLa bakmıcam GözLerine
ßeLkide Hiç Anmıcam Adını SeninLe YaşadıkLarımı
Geçmişi Anarken Tebessüm biLe beLirmicek Yüzümde ßeLkide
bir uçurumun kenarında terkettin beni..
bıraktın ELLerimi hoyrat esen rüzqarLarda..
şimdi sensizLiğe qüLümsüyorum..Uçurumun kıyısında