Arama

Taskmaster - Tek Mesaj #1

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Taskmaster

taskmasterheadoj0

Güçleri: Süper-gücü yoktur, fakat "fotoğrafik refleksler" denen sıradışı bir yeteneğe sahiptir. Bu sayede normal bir insanın sahip olabileceği en yüksek kuvvet, hız, dayanıklılık ve refleksleri vardır. Ayrıca düşmanını dikkatli bir şekilde izleyerek onun hareket ediş tarzını anlayabilir ve fotogğrafik refleksleri sayesinde istediği karakter gibi hareket ederek aynen onun gibi savaşabilir.

Biyografi: Gerçek adı bilinmiyor. Sıradışı yeteneğini çocukluk döneminde keşfetmeye başladı. Annesinin çağırdığı psikologlar çocuğun yeteneğini "fotoğrafik refleksler" olarak adlandırdılar. Gençlik zamanlarında bu yeteneklerini birkaç kez kendi çıkarları için kullandı. Mezun olduktan sonra suçla mücadele eden biri oldu, fakat zamanla bir suçlu olmanın çok daha kazançlı olduğunu farketti.

Süper-güçlere sahip maceracılara ait haberleri televizyonda defalarca seyredip onların dövüş tekniklerini ezberleyebileceği bir program uygulamaya başladı. Öğrendiği dövüş tekniklerini kullanarak sıradan suçluları gerçek profesyonel suçlulara dönüştürebileceği bir eğitim merkezi oluşturdu. Amacı dünyadaki suç örgütlerine eleman sağlayan biri olmaktı. Taskmaster adıyla Southhampton'daki Long Island'da kurduğu akademide kalabalık bir grup serseriyi eğitmeye başladı.

Avengers tarafından planları engellenince bu suç akademisi operasyonlarını durdurmak zorunda kaldı. Avengers akademinin pek çok üyesini yakalamayı başardıysa da Taskmaster kaçmayı başardı. Taskmaster Manhattan'ın batı yakasında yeni bir akademi kurdu. Fakat birbirlerinden ayrı ipuçlarını takip eden Örümcek-Adam ve Ant-Man burayı buldular. Taskmaster bir kere daha kaçmak zorunda kaldı. Daha sonra gezici bir karnavalı operasyonları için gizlice yolculuk edebileceği bir yer olarak kullanmaya başladı. Fakat bu karnaval Hawkeye'ın büyüdüğü yerdi ve planı Hawkeye ile Ant-Man tarafından ortaya çıkartılınca Taskmaster gene kaçtı.

taskmasterpf3

Taskmaster bir kere daha bir sirki akademisi için paravan olarak kullanmaya kalktı. Ufak bir sirki bu amaçla birkaç ay başarıyla yönetti. Fakat sirkin Ohio'da yaptığı bir şovda Thing perde arkasında olanların farkına varıp bir hükümet ajanını Taskmaster'ın planlarından haberdar etti. Ajan Taskmaster'ı yakaladı, fakat daha sonra yakalanan kişinin Taskmaster'ın kostümünü giyen onun adamlarından biri olduğu anlaşıldı.

Taskmaster suç akademilerini kurup yönetmeye devam etti ve süper-güçlü kişilerle ittifak yapmaya başladı. Planları sık sık Avengers tarafından engellense de Taskmaster her zaman ki gibi kaçmayı başardı.

3649 taskmaster bust

Kaynak: Taskmaster
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Mart 2007 23:13