Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2005       Mesaj #155
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
philter_25 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar sorunumu tam anlamıyla anlamış diilim türkçe karakterleri yazabiliyorum ama başkası msj olarak yazdığında göremiyorum yahoo,hotmaildeki msjlarımda okuyamıyorum nasıl düzeltebilirim.......yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Arkadaşım mail sayfası açıkken (okuyamadığınız sayfa) explorer üst barında > görünüm sekmesi altında > dil kodlaması > otomatik seç'i işaretleyin > olmazsa aynı sekmeler altında Türkçe (windows) veya Türkçe (iso) sekmelerini seçin > düzeldiğini göreceksiniz > buna neden yanii okuyamama nedeniniz bundan kaynaklı olmakla birlikte arkadaşlarınızın yazdığı mail sayfaları türkçedir o yüzden sizde o şekilde gözükür > artı göz önüne alınacak diğer bir hussus şayet gelen mektuplar kargacık burgacık unicode görünümünde ise bu da mail servisinin virüs dedektöründen geçtiği sırada olmuş olabilir zira bu virüs taramaları o yazının tehlikeli spam taşıdığını var sayar ve yazıyı bozar > böylesi durumlarda asla canlı linkleri ve ekleri indirmeyin > bu son yazdıklarım bilgi amaçlıdır > muhtemelen dil kodlamasını değiştirdiğinizde durumunuz düzelecektir > saygılar