Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #606

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #606
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
TÜRK KADINI İÇİN BİR ARAŞTIRMA

İşte rakamlarla Türk kadının yatak performansı Şikago Üniversitesi araştırmasına göre Türk kadınlarının yüzde 75'i cinsel tatmine ulaşamıyor.

Şikago Üniversitesi araştırmasına göre cinsellikte fiziksel ve duygusal tatmin açısından Türkler standartların altında kaldı. Türk kadınlarının yüzde 75'i cinsel tatmine ulaşamıyor, erkeklerin yüzde 50'si memnun.

Seks araştırması: Türk erkeği mutlu, kadın değil

Türk erkeği yatakta kendini başarılı bulurken kadınlar fiziksel ve duygusal açıdan mutsuz....

ABD'nin Şikago Üniversitesi'nin uluslararası araştırma verilerini bir araya toplayarak yaptığı orta yaş ve üzeri kişilerde seks araştırmasında Türkler sınıfta kaldı. Cinsellikte fiziksel ve duygusal tatmin açısından Türkler standartların altında kalıyor. Ayrıca Türk erkeklerin yatakta erkek egemen sınıfta yer alması da dikkat çekici. Viagra ilaç üreticisi Pfizer'in 2002 yılında yaptığı uluslararası bir araştırmanın sonuçlarından yararlanılarak hazırlanan çalışmada Avusturyalılar genel ortalamada seksten en çok tatmin olan halk olarak görünüyor. 29 ülkede erkeklerin yüzde 49'u seksi hayatlarında önemli görüyor.

YAŞLANINCA
UNUTULMUYOR
Kadınlarda ise bu oran yüzde 32. Genel ortalama ile Türkiye perspektifi karşılaştırıldığında ise ilginç bir tablo ortaya çıkıyor. Türk erkeklerinin yüzde 70'e yakını hayatları için seksi önemli görürken kadınların sadece yüzde 28'i sekse değer veriyor. Asya, kadın ve erkeğin seksten en az tatmin olduğu kıta. İsrailli kadınlar seksi en fazla önemseyenler. Tayvanlı kadınların ise sekse verdiği önem en düşük seviyede. Dünya ortalamasında çiftlerin bir ayda girdiği cinsel ilişki sayısı 6.48. Araştırmanın "Son bir yılda cinsel ilişkiye girdiniz mi" sorusuna en çok evet cevabı veren ülke, alınan tatmin düşük olmasına rağmen yüzde 94 ile Çin. En uzun süre cinsel ilişkiye girmeden yaşayan insanların ülkesi ise Endonezya... Tüm ülkelerde erkeklerin yüzde 65'i kadınların ise yüzde 57'si yaş ilerledikçe cinsellikten uzaklaşıldığı görüşüne katılmıyor.

HABERTÜRK..