Arama

Dua Ufku - Tek Mesaj #15

NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
7 Aralık 2005       Mesaj #15
NihLe - avatarı
Ziyaretçi

Kan içen, karın deşen katillere kucak açtığımız için, havamızı, yuvamızı, yol geçen hanına döndürdüğümüz için, yüz binlerce kadın, çocuk, ihtiyar Müslüman´ın öldürülmesinde yardım ve yataklık ettiğimiz için bizi affet Allahım!

Havaya uçurulan evinin enkazından çocuğunun parmaklarını, oyuncaklarını toplayan annenin feryadını televizyondan seyrederken donuk gözlerle bakan bizleri affet Allahım!

Bağdat´taki camileri, içinde cemaatiyle beraber yerle bir edenlerle aynı safta göründüğümüz için bizi affet Allahım!

Efsanelerdeki ifritlere rahmet okutan, Kazıklı Voyvoda´ların pabucunu dama fırlatan, Drakulaları kıskançlıktan çatlatanlara çanak tuttuğumuz için bizi affet Allahım!

Onlar bizimle Çanakkale´de Haçlı Ordusu´na karşı savaşmış ve şehit olmuşlardı. Şimdi o şehitlerin torunlarına karşı savaşan haçlı ordularına biz destek veriyoruz sen bizi affet Allahım!

Amerika´nın füzelerine, bombalarına, helikopterlerine aldırmayan, Allah için yanan yüreğiyle atılan bombaları eriten yiğit Irak kurtuluş hareketi mücahitleriyle karşılaşmaktan korktuğu için, Kadir gecesinde Felluce hastahanesine girip 38 hastayı önce sürükleyerek hıncını almaya çalışan ve sonunda kurşuna dizen Amerikan askerlerine karşı bir şey yapamadığımız için bizi affet Allahım!

Demokrasi adına çocuklar üzerine bomba yağdıran, anaların kucağındaki yavrularını hunharca öldüren, gelin evini matem evine çevirenlere hizmet eden bizleri affet Allahım! Demeye yüzümüz yok bizim Allahım!

İsa elbisesiyle gelip Yezid´in ruhuna şad edenlerle beraber olup dokuzuncu haçlı seferlerine ilk defa biz Müslümanlar da katıldığımızdan dolayı affet bizi demeye yüzümüz yok amma sen yine de bizi affet Allahım!

Müslüman kadın ve erkekleri çırılçıplak soyan, onları üst üste yığan, fotoğraflarını çekip dünyaya yayan generallere saygıyla eğilip yağcılık yaptığımız için bizi yakma Allahım!

Kanlı katillerin ölüm kusan tanklarının üstünde görev alıp namlunun dövdüğü yerleri görüp dünyaya göstererek iki yüz kadar devletin insanlarının gözlerini korkutmada öcüye kuyruk olduğumuz için bizi affet Allahım!