Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaşlar bişi sormak istiorum;ben forumda yer alan cep telefonu temaları bölümündeki dosyayı indirdiğim zaman pc im açmıor!windows bu dosya uzantısını açamıyor diyor yani bi program eksik bilgisayrımda ve ne olduğunu bilmiyorum yazmıyor.uygun dosyayı bulmak için web hizmetini kullan diyor tıklıyorum fakat ingilizce bi site açılıor.bna yardımcı olurmusunuz?hangi programı kurmam lazımki o temaları pc mde açabiliiim?
Bildiğim kadarıyla bu temaları direk olarak bilgisayarınızda açamıyorsunuz...
Açmak için cep telefonunuzla size verilen Pc Suite adını taşıyan bi cd olması lazım Telefonunuzun bilgisayarınıza bağlanmasını sağlıyan programın içinde olduğu cd...
Bu cd nin içinde temalarınızı açmaya yarayan programlar var...
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı bilgi sayarai recomendid yaptim
ve sonra bu programi yukledim ve basiyorum programi acmak icin program acilmadan once o dont send diye geliyo
Tam olarak ne yaptığınızı daha ayrıntılı yazarsanız çözüm buluruz ben şahsen hiçbişey anlamadım. Daha öncedende dediğim gibi Programın hata vermesine neden olan sebep nedir söylemezsen çözüm bulamazsın arkadaşım.
Programı kaldırıp kurunuzmu ? Aynı hatayımı verdi yine ? Sadece hata veriyor diyerek sonuç aramıyalım! Bulamazsınız
akarsu89...