Gerets şampiyonluğa inanmıyor
Üst üste yaşanan puan kayıpları Teknik Direktör Erik Gerets’in moralinin dibe vurmasına neden oldu. Sezon sonunda takımı şampiyon yaparak ayrılmayı planlayan Belçikalı teknik adam, Denizlispor beraberliğinin ardından şampiyonluğu artık mucize olarak görmeye başladı. Denizlispor maçı sonrası soyunma odasında verdiği görevleri yerine getirmeyen futbolcularını fırçalayan Gerets’in, yakın çevresiyle yaptığı sohbette çalışma hırsını kaybettiğini ifade ettiği öğrenildi. Belçikalı çalıştırıcının, yönetimin devre arasında sözleşmesini uzatmamasının büyük bir hata olduğunu da belirttiği kaydedildi. Yönetimin sözleşmesindeki bir yıllık opsiyonu kullanmamasının futbolcular üzerinde de olumsuz etki yaptığını düşünen Gerets’in, “Yönetim benimle sözleşmeyi 1 yıl daha uzatsaydı, şimdi bunlar yaşanmazdı. Bu hem benim hem de takımın motivasyonunu bozdu. Artık oyuncularıma eskisi gibi hükmedemiyorum. Maç öncesi verdiğim görevleri de yerine getirmiyorlar” diyerek sitemde bulunduğu öğrenildi. Belçikalı çalıştırıcının, geçen sezon yaşanılan şampiyonluğun, bu sezon hayal olduğunu belirttiği ve “Yakaladığımız şansları iyi değerlendiremedik” dediği ifade edildi.