Arama

Black Cat / Felicia Hardy - Tek Mesaj #1

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Black Cat / Felicia Hardy

442pxultimate082vn0

Peter onunla ilk Örümcek Adam olarak karşılaştı. Onu ilk gördüğünde Felicia Kara Kedi kostümüyle hırsızlık yapmaktaydı. Örümcek onu durdurdu. Zamanla birkaç kere daha karşılaştılar. Kara Kedi Örümcek Adam'dan hoşlanmaya başladı. Peter ile Felicia çıkmaya başladı ve bu süre içinde Örümcek ve Kara Kedi olarak da birlikte çalışıyorlardı. Fakat Felicia'nın asıl hoşlandığı Peter değil Örümcek Adam'dı. Örümcek maskesi çıktığı zaman Peter'ı etkileyici bulmuyordu. Peter'da bunun farkına varmaya başladı. Aynı zamanda Kara Kedi tedbirsiz davranışlarıyla Peter'ın gizli kimliğini tehlikeye atmaya başladı. Kara Kedi kötü şans gücünü Örümcek'in en büyük düşmanlarından biri olan Kingpin'den almıştı ve Kingpin aslında bunu Örümcek Adam'a karşı bir koz olarak kullanmak istiyordu. Zamanla Örümcek bunun farkına vardı. Farklı karakterleri ve Kara Kedi'nin Yabancı ile işbirliği yapması ilişkilerini bitirdi. Felicia Avrupa'ya giderek orada uzun bir süre kaldı.

Felicia New York'a geri döndüğünde Peter'ın evlendiğini öğrenince müthiş bir kıskançlık duygusuna kapıldı. Peter'dan intikam almak ve ona yakın olmak için onun en yakın arkadaşlarından Flash Thompson ile çıkmaya başladı. Peter'ı geri kazanmaya çalışıyordu. Fakat hiç ummadığı birşey oldu ve Flash'ı daha yakından tanıdıkça ona gerçekten aşık olmaya başladı. Bir süre sonra artık Peter'a karşı olan hisleri tamamen bitmişti. Peter'ın arkadaşlarından biri oldu fakat MJ ile arası pek ısınamadı.

karakediki1

Oyuncakçı adlı teknik malzeme yapan bir adama verdiği siparişlerle tekrar eski kostümlü günlerine geri dönerek yeniden Kara Kedi oldu. Bazı olaylarda Örümcek'e yardım etti.



BlackCat
Kaynak: BlackCat
Son düzenleyen Blue Blood; 29 Mart 2007 22:27