Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #290

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #290
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
adi toprak olacak
Lise 2. siniftaydim onu kucuklugumden beri taniyordum ama buyudukce icimde ona karsi farkli duygular beslemeye basladim o da anladi zaten bakislarimdan ona nasil baktigimi gördu ve anlasilmamasi imkansizdi zaten o kadar buyuk bir hayranlikla bakiyordum ona.Ortak bi arkadasimiz benim ondan hoslandigimi söylemis bebekime (birbirimize böyle hitap ediyoruz)numarami istemis arkadasimda vermis.Aradi cok sasirdim sevincten nutkum tutuldu diyebilirim uzun bir sure telefonla görustuk sadece zaten ayni yerde oturuyorduk yoldan gelip gecerken göruyorduk birbirimizi hergun ben okula gidiyordum o da calisiyordu zaten okul disinda bir yere cikmamada izin vermiyordu ailem.2 ay sonra okulun piknigi vardi bebekmide cagirdim ilk o zaman bulustuk inanamiyordum o kadar begendigim,hoslandigim ama beni görmeyen insan yani basimdaydi beni öpuyor sariliyordu iste o zaman anladim gercek aski buldugumu...
Zamanla ailem ögrendi kesinlikle olmaz dediler annem cok uzuldu zaten hayatta ondan ve bebekmden baska kimsem yoktu bi secim yapmak zorunda kalmistim icim yana yana "annem" dedim.Geceler boyu yastiklara dislerimi gecirerek agladim annem duyupta uzulmesin diye bebekmde mahvoldu cok uzuldu beklemiyordu nemden bunu söz vermistim seni hic birakmiycam diye ama noldu bi msjla bitirdim herseyi cok fazla dayanamadim onsuzluga bir gece gizli numaradan arayip sesini dinledim cok ihtiyacim vardi sadece alo demesi nefesini duymam yeterliydi benim oldugumu anlamis aradi baristik.Bu barisip ayrilmalar surekli devam etti yine ayriydik 2 sene önce universite icin disariya gittim oda askere bu 2 yil icindede ayriydik ama simdi beraberiz bebekimle evlilige dogru ilerliyoruz herkese kabul ettirdik askimizi savastik ve basardik.Ilk defa birlikte hayaller kuruyoruz cocugumuz olucak ve ismide TOPRAK olucak sonra toprak bi kardes isterse yani biz istiyoruzda onada sormak lazim dimi Msn Happy onunda adi belli KUZEY...
YANI BEBEKM BEN TOPRAK VE KUZEY
Size tavsiyem askiniz icin savasin yenilmeyin herkes eninde sonunda kabulleniyor siz her ne kadar imkansiz oldugunuzu sanarsaniz sanin...

Yazar: hayal