Arama

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
3 Mart 2007       Mesaj #1829
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
ToLG4 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkdaşlar forumu aradım 81000306 hata kodunu uraştım uraştım olmadı yapamadım live kullancısıyım ne yapabilrim ?

Hata 81000306: MSN Messenger'da oturum açamazsınız

1. Güvenlik duvarı veya yönlendirici kullanıyorsanız, MSN Messenger uygulamasına tam erişim izni verildiğinden emin olun. Messenger, HTTP (80) bağlantı noktasını kullanır. Daha fazla bilgi için, güvenlik duvarınızın veya yönlendiricinizin Yardım'ına bakın.
  2. Virüsten koruma veya casus yazılım önleme programları kullanıyorsanız, MSN Messenger ile çakışmadıklarından emin olun. Virüsten koruma ve casus yazılım önleme ayarlarınız hakkında daha fazla bilgi için bu programların Yardımına bakın.
  3. Yeniden MSN Messenger oturumu açın. Oturum açamazsanız aşağıdakilerden birini deneyin:
    • Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğramış olabilir. Daha sonra tekrar oturum açmayı deneyin
    • Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun.
Bu adımlardan hiçbiri sorunu çözmezse, TCP/IP ayarları yanlış olabilir veya ağ bağdaştırıcısının yeniden yüklenmesi gerekebilir.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ