Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #306

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #306
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gitme zamanı

bütün sözcüklerin tükenip ,ellerimle yaptıklarımın bana geri dönmesini beklediğim çıkmaz sokaklarda ,korkuyla ...dağlar serildi önüme...

nice ferhad bilirim yürekleri dağlardan büyük,sözleri hiç...

kırıldım...parçalandı aklımın bir köşesi ,faylara ayrıldı yüreğim katman katman...

yoktun...yokluğuna bahane çoktun...

...kırıldım...çünkü sen varlığımdaki yokluktun.

şimdi git...

ne kadar yarım kalacaksam gittiğinde bir o kadar da kendimi tamamlamak için uğraştığım zamanları çıkaracağım ...geriye yokluk mu kalacak sen gidince...

tamam sen git..

varmış gibi yaptığım bir kuraldı bu yada oynamak zorunda olduğum bir oyun.

ama bana bu kuralların canımı acıtacağını söylemediler,gördüğüm palyaçoların aslında birer hüzün tablosu olduğunu resmetmediler...

anlıyorum gitmelisin...ama ya anlayamadıklarım...
...........

ya da yaralanmaları ben istemiştim .bıçak darbeleri belki kanıtı olacaktı bendeki kanamana.kanımda aktığına...

ya da ruhumdaki çözülmelere karşı siper almamayı ben istemiştim...ne kadar çok çözülürsem o kadar çok sevebileceğime inanıyordum belki..

belki sana değil ama ben sende ki bana hayrandım.yüzümü görüyordum ne kadar çok verebildiğimi aşka ...ama hep sen sanarak...baktım ki sen sandığım yokluktu aslında....

acımtırak bir tad kalıyor geride bana...

-sen şimdi git-

......................

gitmek istediğini söylemiştin elbet.ama ben her bahar açan çiçekler gibi,yeşeren ağaçlar gibi sandım.sen ne çiçek ne ağaçtın biliyorum ama ben limon çiçeği kokunu sevmiştim.
gideceğini aylardır hatta yüzyıldır biliyordum.seni ilk gördüğümden beri biliyordum.gitmeliydin bunu da biliyorum.
kendilerine kalan anıların güzel oluşundan belki insanlar hep anıların unutulmamasını ister,kendisinin de unutulmamasını.ama en çok azap veren bu anılar değil midir.
tüm ayrıntılarıyla silinmesini istiyorum en ince noktasına kadar senli geçen dakikaların ve hiç yaşamamış olmayı istiyorum...acım hafifleyecek gibi geliyor ..ve beni unut istiyorum .evet artık öyle istiyorum.

....

anılardan çıkarılmış bir hayatı tuttum elimde...anlamsızdı.seni hayatımın anlamı olarak yerleştirmişti kader.anıların tozu kalıyor ellerimde nefesimde hayalin...varsın seninle acısın yüreğim,sensizliğin anlamsızlığına dayanmak daha zor.

şimdi git...

............

öyle çok yamaladım ki kalbimi sevdalara...
acıyı öyle çok duyumsadım ki...

yüreğimdeki dikişleri aldırdım

sen artık git...