YASAK AŞK
Biliyordum sen bende kalacaktın sadece ama bende sende kalmışım ben senin neyini sevdim bu kadar ki!Çok mutlu da degildim fakat seviyordum koşulsuzca sen benim hayatımdasın belki sen gerçekten yoksun ama hayalin hep benimle belki sana tam olarak güven vermişim ama sana hiç sadık kalmadım asıl olan sendin fakat hep kur yaptıgım yada bana kur yapan birileri vardı sen her zaman gizlide kalması gerekendin bu seni aldatmam için en büyük avantajdı çünkü kimse seni bilmiyordu bilen bir kişi vardı oda zaten ayrılmamız senden kopmam için elinden geleni yapıyordu biliyoruzki seninle olan YASAK AŞK herkes tarafından reddedilen şeydi..
Diger insanlarla yaşadıklarım ise;seni aldatma bazında çok kötü şeylerdi fakat insanları yanıtmam gerekti seni kimsenin ögrenmemesi için diger insanlar oldugu için bir başkası asla düşünülemezdi ve onlarla olan ilişkilerim belki anlaşırlar evlenirler düşüncesiyle hoş karşılanılan ilşikilerdi sadece göstermelik yaşanılanlar.......
Fakat sen duyulduğunda annnemin bile kesinlikle HAYIR dedigisin bense malesef kendimden senden sevgimizden çok ailemi,toplumun deger yargılarını ve senin yaşamındaki diger şeyleri düşünerek ilşikimizi bitirdim ama dikkat et sadece ilişkimizin bittiginden bahsediyorum aşkımızdan sevgimizden bahsetmiyorum
Hayatımda kim olursa olsun bende nerde ve nasıl olursam olayım biliyorum ki ben sendeyim ve sende bendesin bu ölünceye kadar da öyle olacak...