Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Tek Mesaj #49

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, yakınlarınızdan elde ettiğiniz gelirlerinizle alakalı konularda zorlu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüz diğer insanlar tarafından baskı unsuru olarak görülebilir. Sorumluluklarınızla ilgili her konuda tembellik gösterebilir, hiçbir iş yapmak istemezsiniz. Tüm sıkıntınızı yemek yiyerek ve zengin kalorili yiyeceklere yönelerek gidermeye çalışırsınız. Tensel duygularınızdaki doyumsuzluk, sevdiğiniz insanla aranıza mesafe koymanıza neden olabilir. Aşk ve romantizmde düş kırıklığı yaşarsınız.

Bugün, içe dönük bir ruh hali sizi sarabilir. Finansal konularda yavaşlamalar görülebilir. Doğal olarak moraliniz etkilendiğinden, somurtkan bir yüzle dolaşabilirsiniz. Duygusal güvence isteğiniz ile arzularınızın gücü arasındaki çelişkiler sizi rahatsız edebilir. Tüm bu etkiler yarın yerini olumlu ve güzel bir güne bırakacaktır. Bugün herşeyi belirli bir dengede tutarak sakin kalmaya, ufak gezintiler düzenleyerek kendinizi rahatlatmaya çalışınız.

Akrep - 08.03.2007 , Perşembe


Bugün, çevrenizdeki herkesin dikkatini çekecek kadar olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Görünüşünüzle beğeni kazanacak ve ilgi odağı olacaksınız. Bilinçaltı isteklerinizle, mantığınız aynı paralelde olduğundan kendinizle çelişkiye düşmeyecek ve iç huzurunuzla kendinizi kolaylıkla motive edeceksiniz. Bayanlar bugün oldukça cazibeli ve dişi görünümlü, baylar karizmatik ve çekici olacaklardır. Karşı cinsiniz tarafından oldukça beğenileceksiniz. Üstünüzde şeytan tüyü var dense yalnış olmayacaktır. Ne giyseniz üstünüzde görenler sizi yakıştığını söyleyeceklerdir.

Yeni adımlar atmak için de gayet uygun enerjiye sahipsiniz. Önceden kararını verdiğiniz ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz işlerinizle ilgili girişimde bulunabilirsiniz. Kendizi ifade gücünüz yüksek ve canlı olacağından insanlar sizin söylediklerinizle yakından ilgileneceklerdir. Güç ve kontrol etme güdünüzün yüksek seviyede olduğu bugünkü enerjilerden yararlanarak yetersiz kaldığınız konuların üstesinden rahatlıkla gelebilir ve sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkanlarla başedebilirsiniz.