Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, sahip olduğunuz yüksek enerji akşam saatlerinden itibaren size güç vermeye başlayacak. Cesaretiniz, duygusal sağlamlığınız ve yaşam arzunuz yükselecektir. Konsantrasyon gücünüz sayesinde birçok işin üstesinden geleceksiniz. Bugün her zamanki gibi estetik görüntünüz dış ortamlarda sizi çok çekici kılacaktır. Giyiminize özel bir önem verecek, zevkli ortamlar yaratmak isteyeceksiniz. Kibarlığınız, zerafetiniz ve sempatikliğinizle çevrenizdeki insanların ilgisini çekeceksiniz. Temel prensibiniz, her zaman dostane ol felsefesinde olabilir.

Bugün eğiliminiz olan konuların başında, kültürel meraklarınız ve sanatsal faaliyetleriniz ön planda olacaktır. İlişkilerinizde uyumlu olmaya önem vereceksiniz. Huzurlu bir ortam için gerekirse ödün vermeye hazır haliniz karşınızdaki insanlar tarafından da net olarak görülecektir. Kendi rahatınızdan ziyade karşınızdaki insanları daha fazla düşünen siz, yine her zaman olduğu gibi, değer verdiğiniz insanlar için hertürlü yardıma hazır olacaksınız. Size emanet edilen herşey için savunucu ve koruyucu davranacaksınız. Sabah saatlerinde oluşabilecek gerginliklerde sakin kalmanızı ve akşam saatlerini beklemenizi öneriyorum.

Yengeç - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, duygusal enerjinizin odak noktasında aşk yoluyla kendinizi ifade gücü önemli bir yer tutacaktır. Siz ancak yaşadığınız aşkla yada sevgiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz. Onun sesini duymak yada onunla konuşmak, biraraya gelmek sizi güçlendirecek ve zinde hissettirecektir. Eğer aranızda sorunlar varsa bunların kolayca çözümleneceğini biliniz. Çünkü bugün tüm güzellikler sizden yana olacaktır. Kuşku ve kuruntularınızı kolaylıkla yenebilecek ve boş yere kendinizi hırpaladığınız ve şüpheye düştüğünüz konulardan emin olacaksınız. Enerjinizin yüksek oluşu sayesinde çevrenizle de uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Sağlıklı sağduyunuzla ele alacağınız her konuya bugün, daha mantıklı yaklaşımda bulunarak karşınızdaki kişinin de huzurlu olmasını sağlayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar aşktan yana şanslı birgün geçireceklerdir. Karşı cins tarafından tercih edilecek ve yeni bir arkadaşlığa adım atacaksınız. Düş gücünüzün zenginliği sayesinde rüyalarınızda gerçeklerle karşılaşmanız olasıdır. Kim olursa olsun bugün karşınızdaki her insana sözlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Şans oyunları ve spekülasyon konularında da olumlu enerjilere sahipsiniz.