Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #104

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, işinizi ilgilendiren konularda ve günlük temponuzda iyimser, uyumlu ve bulunduğunuz ortamı son derece zevkli hale getirmek için uğraşan pozitif bir ruh hali içinde olacaksınız. Etrafınızdaki insanlara düşünceli, saygılı ve gerçek bir dost olarak davranacaksınız. Bugün işinizle alakalı herşeyde doğal bir içgüdüye sahipsiniz. İsteklerinizi çekiciliğinizi kullanarak ve diplomasi yeteneğinizle kolaylıkla halledeceksiniz. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza düşkünlük gösterecek ve onların da takdirini kazanacaksınız.

Enerjiniz yüksek olduğu bugün, iş konusunda karar vermeniz gereken durumları tekrar gözden geçirerek artık bir sonuca varmalısınız. Siz çalışkan ve değerlerine sahip çıkan bir insan olarak sabit fikirleriniz olduğu konularda biraz esneyerek, yeni bir oluşumu başlatabilirsiniz. Görünüşünüzdeki canlılık, zindelik ve parlaklık size bugün olumlu olarak yansıyacaktır. Cesaretinizi devreye sokarak, işinizle ilgili adımları atınız. Düşüncelerinizi, sizin için yararlı olabilecek her konuya odaklayınız.

Terazi - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, parasal konularda orjinal fikirlerinizi hayata geçirecek enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle aileniz kaynaklı destekten yoksun kalabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz atılımlar için yada bazı işleriniz için gerekli olan yardım gecikebilir ve siz ilerlemek yerine aynı noktada kalmanın gerginliğini yaşayabilirsiniz. Sahip olduğunuz herşey hakkında bugün, kuşku ve kuruntular yaşayabilir, elinizdekileri hiçkimseyle paylaşmak istemezsiniz. Etrafınızdaki kişiler sizin gerginliğinizi kaldıramayarak ters davranabilirler. Bütün bunların bilincinden olarak sakin kalmaya çalışmalısınız.

Kendinizi güvenceden yoksun hissetmenin getirdiği hassasiyet, doğal olarak bugün sizi agresifleştirebilir. Kendinizi bilinçli olarak son derece iyi hissetmenize rağmen, anlam veremediğiniz içgüdüsel tepkiler nedeniyle olur olmadık konularda muhalif davranışlar gösterebilirsiniz. Aslında sizin için anlamı olmayan, hiç de önem vermediğiniz konularda bile, başkaları ne derse tam tersini söyleyerek ilgi uyandırmaya kalkabilirsiniz. Amacınız tartışmak ya da ters gitmek olabilir. Sürekli bir huzursuzluk ve acelecilik haliniz vardır ve kim ne derse desin kendinizi düzeltmek istemeyebilirsiniz.