Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #51

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, içgüdüsel bir şekilde tepkili davranışlara yatkın olabilirsiniz. Özellikle ailenizle ilişkileriniz açısından sertlikler, anlaşmazlıklar görülebilir. Ev halkını yönetmeye kalkabilir, onların bir ufak ricasını bile baskı unsuru olarak görebilir ve isyan noktasına gelebilirsiniz. Sınırlanmaktan yada ne yapmanız gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmayabilirsiniz. Kim olursa olsun, bugün size tahammül etmesi zor olabilir. Aslında içinizden geldiği gibi davrandığınızı düşündüğünüz için, çevrenizdeki kişilerin size karşı tepkilerini anlamakta güçlük çekebilirsiniz, zaten anlamaya da pek niyetiniz yok gibi davranabilirsiniz. Sizin istekleriniz önemlidir ve her ne olursa olsun savaşmaya da hazırsınızdır.

Evinizde yada ev gibi gördüğünüz ortamlarda insanların bugün, size karşı anlayışlı olmaları gerekecektir. Övgü almak, alkışlanmak isteğiniz yoğun olacaktır. Fakat bunların yapmacık olduğunu farkettiğiniz anda tepki koymaya başlayabilirsiniz. Sizinle alay edilmesinden yada sözlerinize karşı gelinmesinden hoşlanmadığınız anda karşınızdaki kişi kim olursa olsun bağınızı koparabilirsiniz. Özellikle annenizle olan ilişkinizde sorunlar oluşabilir. Gizli ve saklı meseleleriniz gündeme gelebilir ve siz hesap vermek zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizin bilincinde olarak sakin kalmaya çalışmanız faydalı olacaktır.

Aslan - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, kendinizi çok olumlu ve canlı hissedeceksiniz. Bu görünüm cömertlik,canlılık ve kendinizi açıklamak ve büyütmek arzusu verecektir. Şimdi ufkunuzu genişletmek zamanıdır. Bugün insanları sever ve onlara sıcak kalple yaklaşırsınız. Onlar da sizin için aynı duygulara sahip olacaklardır. Yeni fikirler tasarlayarak girişimlerde bulunmaya çalışınız. Bu transit yeni başlangıçları simgeler. Bunlar özellikle aşk hayatınızda ve güzelliklerin konu olduğu alanlarda görülür. Bu süreç içinde uzun sureden beri devam eden aşk ilişkilerinde bile yeniden düzenleme veya ayarlamalar göze çarpar. Buna ilaveten, bugün kendinize yeni bir şeyler satın alabilirsiniz.

Sizin için bugün talihli bir gün olabilir. Kendinize güven duygunuz ve iyimserliğiniz oldukça yükselecektir. Planların gerçekleştirilmesi ve kalabalık grup çalışmaları için favori bir gündür. Ufkunuzu ve görüşlerini genişletin, öğrenmek için yeni alanlar keşfedin. Bu süreç olgunlaşmak için olumludur. Cömert olmak, baska insanları gözetmek, onlara yaklaşmak ve mutlu etmek deneyimleri kazanılabilir.