Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, sezgileriniz son derece kuvvetli, yüreğiniz coşkulu hisler içinde olumlu enerjiyle dolusunuz. Duygularınızı kimi anlarda mısralara dökebilir, kimi zaman sözel olarak ifade etme yoluna gidebilirsiniz. Tutkulu yanınızı öyle kuvvetli olacaktır ki, sizinle birlikte olan hiçbir kişi yanınızdan ayrılmak istemeyecektir. Yoğun duyarlılığınız sevdiğiniz kişiyi koruma içgüdünüzle birleşince ilişkiniz açısından gayet keyifli birgün yaşanacaktır. Çoşkulu bir şekilde aşık olma, duygularınızı hararetli bir şekilde açıklama isteği içinde hareket edeceksiniz. Yanlız bugün dikkat etmeniz gereken konu, bu yoğun duygu halinizi fazla abartarak, karşınızdaki kişiyi bunaltmamak olmalıdır. Sizin için gayet normal gelen bu davranışlarınız gün içinde karşınızdaki kişiyi rahatsız edici bir hal alabilir.

Gün içinde, yapılan haksızlıklar karşısında kolayca tepki verebilir, size bir yanlışı olan kişiyi asla affetmeyebilirsiniz. Kendinizi ifade konusunda etkin enerjilere sahip olduğunuzdan pasif davranışlar bugün sizden çok uzak olacaktır. Daha önceden üstünde durmadığınız ve kulak arkası yaptığınız konular gündeme gelebilir ve siz yarım kalmış bu meseleleri halledebilirsiniz. Ayrıca bugün, çabuk parlamak yada sinirli tavırlarla bağırıp çağırmaktan ziyade hakkınızı korumaktan yana davranacak, sırf kendiniz için değil, değer verdiğiniz kişiler için de her türlü mücadeleye girebileceksiniz.

Yengeç - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, günlük temponuz esnasında, sağlığınızı riske atabilecek hareketlerden uzak durmalısınız. Fazla efor sarfedici şekilde hareket etmeye, ya da ağır yiyecekler tüketmeye elverişli olduğunuz için, siz farkına bile varmadan kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Alışveriş yada günlük koşuşturmanız esnasında ara ara da olsa molalar vermeli ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Gerginliklere yatkınlık ve aceleci tavırlar da yine günün etkileri arasında sayılabilir. Duygusal güvenliğinize fazla önem veriyor oluşunuz, her sözün altında birşey aramanıza, alınganlıklar göstermenize neden olabilir. Sanki herkes elbirliği etmiş sizi sinirlendirmeye çalışıyor gibidir.

Zihinsel olarak her detayın üzerinde fazla durmanız sonucu günlük işlerinizi kısa zamanda bitirmeniz bugün zor olabilir. Başkalarında kusur bulucu davranmanız sonucu, size yardımcı olacak insanları da çileden çıkarabilirsiniz. Alışverişte fazla para harcamak, gereksiz yere hiç ihtiyacınız olmayan şeyler almak ve bütçenizi aşan şekilde hareket etmekten özellikle uzak durunuz.