Başarılıyım
"Benim hesabımda 10 icraatın 7'sini müsbet yapabilirsen başarılısındır Ben yaptığıma inanıyorum. İcraat yapan hata yapar, benim de oldu".
G.Saray Başkanı
Özhan Canaydın, kulüp başkanlığı döneminde kendisini başarılı bulduğunu söyledi.
D Spor'da "
Bülent Yüksel ile Yüz Yüze" programına katılan Canaydın, başkanlık süresince çok cesaretli işler yapmadıklarını belirtirken, "Zamanı geldiğinde görevi devredeceğim arkadaşıma bırakacağım
mali tablo, net ve güzel olacak. Tabii ki hatalarım oldu, hata yapmamak için hiçbir icraat yapmamak lazım. Benim hesaplarımda daima bir oran vardır, her 10 icraatın 7'sini müsbet yapabilirsen, başarılısındır.
Ben başarılıyım. Ben yapabildiğime inanıyorum" dedi.
STAT 18 AYDA BİTER Seyrantepe'ye
TOKİ'nin yapacağı stadın 18 ayda tamamlanacağını iddia eden
Canaydın, "Türk müteahhitler
Türkmenistan'da 30 bin kişilik statları 8 ayda bitiriyor. Bugünkü teknolojiyle 52 bin kişilik stat
15-18 ayda biter" derken yeni statla ilgili rakiplerinden ve camiadan eleştirilere, "
F.Bahçe ve
Beşiktaş'ın statları da devletin. İleride çıkacak yasa ile kulüpler bu statların sahibi olacak. '
Mecidiyeköy ile Seyrantepe değer açısından kıyas kabul etmez' deniyor. Ali Sami Yen'in restorasyonu için 10 yıl geri ödemeli 100 milyon dolar daha borçlanıp kredi kullansaydık
daha iyi mi olacaktı? Seyrantepe dağbaşı değil. Herkes ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ileride görecek" yanıtını verdi.
BİR TEK BEYAZIT
Eski başbakan
Mesut Yılmaz'ın kendisi için "
büyük bir siyasi dehaya sahip" dediğini de hatırlatan
Canaydın şöyle konuştu: "Benim politikayla hiç ilişkim yok.
G.Sa ray'ı basamak olarak hiç kullanmadım, hiçbir şey almadan yalnız hizmet ettim. 2002 Nisan'ından beri kulübün borçları altına imza attım. Bunu da çok küçük bir rakam için bir kuruluş hareket yapınca söyledim. Yaşam savaşı verdim, kimseyi rahatsız etmemeye özen gösterdim. Yalnızca Selahattin Beyazıt Abi'min imzası oldu."
İSTİFA EDEN, GİDER Canaydın;
Celal Gürcan, Şükrü Ergün ve Ali Gürsoy'un istifaları konusunda ise, "Böyle istifalar daha önce de oldu. Fark yok. Yönetim kurullarında neden 5 yedek üye bulunuyor?
Bu arkadaşlar ayrılırsa yerlerine yedekleri gelir ama ayrılacaklarını tahmin etmiyorum" değerlendirmesini yaptı.