Galatasaray Meydanı'nda Toplanan Grup ile Polis Arasında Gerginlik Yaşandı 
Galatasaray Meydanı'nda Eylem İçin Toplanan Demokratik Toplum Partisi (DTP) Üyesi Grubun İçine Giren Bir Vatandaş, "Ben de Kürt'üm, Ben de Diyarbakırlıyım. Ayıptır Sizin Yaptığınız. Dış Ülkecilerin Politikacıları" Diye Tepki Gösterdi. Eylemci Grubun Tepki Göstermesi Üzerine Kişi, Polis Tarafından Bölgeden Uzaklaştırıldı.
Galatasaray Meydanı'nda eylem için toplanan Demokratik Toplum Partisi (DTP) üyesi grubun içine giren bir vatandaş, "Ben de Kürt'üm, ben de Diyarbakırlıyım. Ayıptır sizin yaptığınız. Dış ülkecilerin politikacıları" diye tepki gösterdi. Eylemci grubun tepki göstermesi üzerine kişi, polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.
Galatasaray Meydanı'ndan toplanan yaklaşık 100 kişilik bir grup, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın zehirlendiği iddialarıyla ilgili eylem yaptı. Eylemde okuyacak bildiriden alarak kontrol eden polis, teröristbaşı için "PKK Genel Başkanı Abdullah Öcalan" yazılı bildirinin okunmasına izin vermedi. Bunun üzerine eylemciler ve polis arasında gergin bekleyiş başladı. Daha sonra DTP'li grup polis tarafından çember altına alındı.Bu sırada, polis çemberin içine giren ve Kürt kökenli olduğunu söyleyen bir vatandaş, eylemcilere tepki gösterdi. "Ben de Kürtüm, ben de Diyarbakırlıyım. Ayıptır sizin yaptığınız. Dış ülkenin politikacıları" diye tepki gösteren vatandaş, polis tarafından herhangi bir olay olmasına karşı bölgeden uzaklaştırıldı. Polisin bildiriyi okumalarına izin vermemesi üzerine DTP İl Başkanı Doğan Erbaş ve beraberindeki bir grup, Galatasaray Postanesi'ne giderek bildiriye Adalet Bakanlığı'na faksladı. Erbaş, eylemlerinin polis tarafından hukuksuz bir şekilde engellendiğini iddia etti. Eylemci grup daha sonra bir süre oturma eylemi yaptı ve alkışlı protestonun ardından polisin yoğun güvenlik önlemleri altında olaysız bir şekilde dağıldı. (Doğan Haber Ajansı Son düzenleyen evo; 13 Mart 2007 12:27