Alıntı
denizs adlı kullanıcıdan alıntı Acil yardımınıza ihtiyacım var msn im 8.1 bunu ilk yüklediğimde discovery nin .0155 versiyonunu yüklemiştim msn kapanıyordu hatalar veriyordu bende kaldırdım ve sizin tavsiye ettiğiniz şekilde aynı zamanda şimdi antivirüs programımı devre dışı bıraktığım halde yeni versiyonu yükleyemiyorum indiriyorum ancak kuramıyorum hata veriyor setup files an corrupted diyor.. nerede hata yapıyor olabilirim? defalarca restart ettim ama olmuyor olmuyor
eski sürümü
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? yöntemi kullanarak kaldırırınız...
Alıntı
lamel62 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaslr benim sorunum su bende discovery live mdl 1.1.155 vardı sorunsuz kullanıyodum..son iki gundur bi guncelleme diyo ve ikonu degişiyo..ben aynen eskisi gibi kullanmak istiyorum ne yapmalıyım..yardımcı olursanız sevinirim...
ayarlardan yeni sürümü güncelle seceneğini kaldırınız...
ahmet kardes...simdi ordaki yeni sürümleri kontrol etme işaretli mi olcak işaretsiz mi...her ikisini deniyom msn actımda yine soruyo yine soruyo...bide iconu degişiyo yıldız oluyo oda eskisi gibi kalamazmı...yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
yeni sürümü kontrol etme seceneğini işaretleyiniz.ben denetim mdl 1.1 de güncelleme yapmıyor...