Arama

virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #1881
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zarkuz adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar,

MSN acikken surekli olarak script error aliyorum URL http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd=&PG=IMSTK2&AP=1007

diyor. Internet Explorer lada calisamiyorum surekli bu hata cikiyor devan etmek istermisiniz diyor evet veya hayir diyerek hata mesajini kapatiyorum.

Bunlardan nasil kurtulurum? Sitedeki patch leri uyguladim ama duzelmedi.

yardim eden olursa cok sevinirim

zarkuz

panch ları hatalı uygulamıssınız messenger ı program ekle kaldırdan onarın

Alıntı
Fuzz adlı kullanıcıdan alıntı

2 gün öncesine kadar msn 7.5 kullanıyordum, profilimde 180 küsür adet avatar kayıtlıydı.
Mevcut avatarların ve ifadelerin kaybolmayacağını sanarak msn live kurdum, ancak ne eski avatarlarım ne de ifadelerimden eser yok... Msn Sad

"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn adresim\ObjectStore\UserTile" dizininde tüm avatarlarım ve ifadelerim duruyor ancak msn live'da oturum açtığımda hiçbi' avatarı/ifadeyi göremiyorum kullanamıyorum...

Eski avatarlarıma ve ifadelerime kısa yoldan kavuşmanın bi' yolu var mı? Msn Thinking

Normalde kaybolmaması lazım messenger ı kaldırıp tekrar yuklemeyı deneyın

Alıntı
selene adlı kullanıcıdan alıntı

SLM ARKADASLR..MSN 8.1 İ YÜKLEMEK İSTEDİM OLMADI...TEKRAR LİVE MSN 8.0 YÜKLEDİM HATA KODU VERİYOR.GÜVENLİK DUVARALRIYLA OYNADIM...PROGRAM KALDIRIP TEKRAR YÜKLEDİM..SİSİTEM GERİ YÜKLEDİM..BİLGİSAYARCI BİR ARKADAS GÖTÜRDM AMA OLMUYOR....WEBMESSENGER KULLANABİLİYORUM ANCAK..LAPTOPA FORMAT ATINCA DÜZELİR ÖMİ BU DURUM?

Format Kesin Cozumdur Eger Formak Atmakda Istıyorsanız Zamanıda gelmısse Sorununuz hallalur Msn Wink

Alıntı
spunky adlı kullanıcıdan alıntı

discovery programıyla beraber messengerıda kaldırdım..fakat şu anda kurmaya çalıştığımda
"dosya ayıklaması başarısız.yetersiz bellek(takas dosyası için yetersiz boş disk alanı) veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir."
hatasıyla karşılaşıyorum ve kurulum yarım kalıyor.. yardımcı olursanız sevinirim.

Kaldırmada Bır Hatalı İşlem Yaptınız sanırım tekrar yuklıyerek Program Ekle Kaldırdan Kaldırın

Alıntı
nilayatik adlı kullanıcıdan alıntı

benim msn son sürümü yükledikten sonra garipleşti. benim bilgisayarımda diğerlerinin msnleri açılıyor, ama benimki açılmıyor. daha doğrusu açılıyor ama çalışmıyor, programı sonlandırmak zorunda kalıyorum. yani hack gibi bişey sözkonusu değil. işin ilginç yanı ben başka bilgisayarlarda msnimi açabiliyorum. kaldırdım tekrar kurdum, eklentileri kaldırdım vs ama işe yaramadı. msn 7.5 e dönmek zorunda kaldım. bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. umarım doğru yerde soruyorumdur, tecrübesizlik var biraz maalesef..

Bu Sorun Bircok Uyenınde Basına Geldı ama Cevap Olarak Ne Yapmanız Gerekır Kesın Bır Cozum Yok Sıze Tavsıyelerım Messenger ı Sıstemden Komple Kaldırın We Tekrar yukleyın