Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Turkcell de waptan yada gprs ten baglanırsan ilk bağlantı 2 kontör daha sonraki ücretlendirme ise karşılıklı yazısmalarda her 10 kb lık veriye 1 kontör dür.. Turkcell internet secenegınden baglanırsanız ılk baglantı 2 kontör sonra ki her 60 kb lik veri içinde 1 kontör olur ... Senın dediğin gibi karakter sayısı ile ilgisi yoktur...Turkcell İnternet ten baglanmak için müşteri temsılcısı aramalı ve turkcell ınternet ayarlarını telefonunuza gondermesini istemelisiniz...
Not: Agile Messenger artık ücretli olmustur lisansını almadan kullanamassınız...
müşteri temsilcisini aramanıza gerek yok . bende farklı bi erişim noktası war isteyen onuda deniyebilir
bağlantı ismi: MSN Turkcell
veri taşıyıcısı:paket veri yada gprs
erişim noktası ismi:internet
kullanıcı ismi:yok
şifre sorma:hayır
doğrulama:normal
ana sayfa:yok
bu turkcell hatlar içindir.
ya bide ben msnimde beni kimler engellemiş onu öğrenmek istiorum acaba nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sewinirim
Alıntı
sgerrard adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??
o turbo msn in 5günlük programı bence telefoncuya gidip tam sürümünü attır telefonuna