Arama

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
16 Mart 2007       Mesaj #1292
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
tturuncu adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar yeni gelipte hemen böyle sorun çıkardığım için özürdilerim ama sormmak istediğim bazı şeyler var umarım cevap veririsiniz. Bilgisayar konusunda biraz acemiyim ama yine de pc me format attım ve tekrardan yükledim, ama sorun şuki sadece xp yi yüklemek ile bitmiyor elimde bir kaçtane daha program cd si var. Bunlar ile ne yapıcam bi sürü karışık seçenek karşıma geliyor ne yapacağımı bilmiyorum. sistem şuan sorunsuz çalışıyor ama ileride bi sorun olurmu bilmiyorum. Yani söylemek istediğim sistemi olduğu gibi bıraksam yani sadece xp yüklü bir şekilde kalsa başka bi sürücü yüklemesem sorun olurmu yani anakart ekran kartı vs. biri bana kolay bi şekilde açıklarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar herkeze kolay gelsin.....

Donanım sürücülerinin çalışmaması bazı sistem hatalarına yol açabilir. Mesela Ekran Kartını yüklemezseniz bazı oyunları oynayamazsınız. Bunun gibi işte Msn Happy

Masa Üstünde "Blgisayarım" klasörüne sağ tıklayın ve özellikler deyin.. NOT: Masa üstündeki Bilgisayarım klasörü kısayol ise Denetim Masası > Performans ve Bakım > Sistem sekmelerini sırasıyla takip edin. Aşağıdaki pencere çıkacaktır.

82933869as4

37166763lm2

Saygılarımla...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ