Alıntı
tturuncu adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim çok yardımı oldu ama ben sadece ekran kartını yüklediğim halde aygıt yöneticisinde hepsinin sorunsuz çalıştığını görüyorum öğrenmek istediğim ise anakart cd sini bulamadım haliylede yükleyemedim ama yinede sistemin normal çalıştığını görüyorum. anakartı yüklemeden sistem bunu otomatik tanımışmıdır yoksa biyerlerde bi aksaklık mı vardır varsa bunu nasıl anlarım veya aygıt yöneticisinde herşeyi normal göstermesi yeterlimi başka bi kontrol etmem gereken yer varmı? cevaplar için bir kez daha teşekkür ederim
Anakartınızın sürücülerini yükleniz gerçekten önem taşır. Ama şuda var eski sistemlerde pekte önemli değildir. PCI yuvalarını AGP/PCI Express köprü sürücüleri ekran kartınızın düzgün çalışmasını sağlar ve performansını arttırır. Yüklü değilse sorun çıkartır. USB leriniz IDE slotlarınız SCSI ve RAID sürücüleriniz ve diğer bağlantı noktalarınız (LPT, COM v.b) hepsi anakartınızın doğru sürücüsü yüklü olduğunda çalışan parçalardır. Ama ne varki dediğim gibi Windows Xp işletim sistemi kurulu ise zaten otomatik olarak standart driverlarını yüklemiş olursunuz. Elinizde Motherboard (Anakart) CD'si varsa yükleyin, yoksada internetten aramamotorları yardımıyla yada anakartınızın kendi sitesine girerek Anakartınızın modelini yazıp arama yaptırabilir ve uygun sürücüleri yüklüyebilirsiniz. Chipset yada 4 in 1 driver olarak geçerler...