Arama


Avatarı yok
BlueNighT
Yasaklı
17 Mart 2007       Mesaj #7
Avatarı yok
Yasaklı
General Mobile DST01
İki farklı hattın aynı anda faal olabildiği, kullanılabildiği ‘’dünyanın ilk'’ çift SIM kartlı cep telefonu General Mobile DST01, KDV dahil 799 YTL’ye dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu.
Telefonun Türkiye distribütörlüğünü yapan Gençcell Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, düzenlenen basın toplantısında, mobil operatörlerin yaptığı bir araştırmaya göre Türkiye’de cep telefonu kullanıcılarının yüzde 37’sinin çift SIM kart kullandığının belirlendiğini aktardı.

Özellikle iş adamlarının çoğunun hem çift kart hem de çift telefon bulundurduğuna dikkati çeken Gölcü, DST01 modelinin içinde bulunan çift anteni sayesinde iki farklı operatörün ya da aynı operatörün iki farklı kartının aynı anda çalışmasına olanak sağladığını, böylece iki telefon taşıma ya da bir hat kullanımdayken diğerinin kapalı olması gibi sorunların sona ereceğini anlattı.
Gölcü, avuç içi bilgisayar tarzında tasarlanan modelin dokunmatik olduğunu ve iki ayrı tuş ile her bir hattın kullanılmasına olanak sağladığını dile getirdi.
ÖZELLİKLER :
+ 256 MB mikro SD kart
+ 1,3 megapiksel kamera
+ 262 bin renk
+ USB şarj
+ MP3 çalar
+ MPEG4 oynatıcı
+ Video kaydedicisi
+ El yazısı girişi
+ 2 inç TFT dokunmatik ekran
+ e-mail alıp gönderme


Kore’de tasarlanıp Çin’de üretilen GM DST01 modelinin son kullanıcıya KDV dahil 799 YTL fiyatla satılacağını açıklayan Gölcü, hedeflerinin yılda 100 bin satış yaparak yüzde 20′lik pazar payına ulaşmak olduğunu söyledi.
Gölcü, şu ana kadar herhangi bir GSM operatörü ile anlaşmadıklarını belirterek, 3G teknolojisine sahip Q100 modeli cep telefonunu şu an piyasada...
Son düzenleyen Safi; 20 Ekim 2019 23:39