Arama

Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #1308
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hguler adlı kullanıcıdan alıntı

selam
benim sorunum şu inca IC-467 plus webcam ile ilgili, ilk aldığımda kurup kullandım fakat yanlışlıkla silindi şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim.Her türlü yüklemeyi denedim olmadı.Msn Sad

Web Cam'inizin driverını yeniden kurduğunuzda sorun ortadan kalkacaktır. Cd'si varsa kendi CD'sinden yazılımı yükleyebilirsiniz. Eğer yoksa aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve bilgisayarınıza kurun. Sorununuz çözülecektir.

Inca IC-467 plus Driver Download
http://www.inca.com.tr/drivers/IC-467%20Driver.rar

Alıntı
blueocean64 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar pc.mden kasbersky6.0 atamıyorum.ekle kaldırdan denedim olmadı.klasör dosyalırının içinden almaya çalıştım .silenemiyor dendi.ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer Kaspersky Anti-Virüs 'ün kendi klasöründen kaldırmak isterken bir kaç dosyayı silmişseniz Uninstall yapamıyabilirsiniz. Tavsiyem yeniden aynı dizin (Klasöre) içerisine Kaspersy'i bir daha kurmanız ve bilgisayarınıza restart attıktan sonra Denetim Masası -> Program Ekle/Kaldır Menüsünden kaldırmanızdır. Eğer yine kaldıramazsanız birkaç program önerebilirim veya işlemi beraber manual olarak yapabiliriz. Ö.M. (P.M.) yoluyla mail adresini gönderirsen yardımcı olurum...