Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #652

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #652
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Medya
spacer
kategori alti
spacer
İbo eski radyosundaydı
spacer
ibrahim tatlises 2
İbrahim Tatlıses bugün Radyo Tatlıses’de yayınlanan Kafemel programına katıldı
spacer
Güncelleme : 16 Mart 2007, 15:57 / 3 gün önce
spacer
Tekrar yuvamda olup programa çıkmak çok güzel bir duyguymuş diyen imparator canlı yayında soruları cevaplandırdı.

İbrahim Tatlıses kameralardan sıkılmıyor musunuz? sorusuna “asıl onlar yoksa sorun var, o zaman battın demektir” dedi. Dün katıldığı radyo programından sonra basında çıkan haberleri de eleştiren Tatlıses “ benim bazı şeylere cevap verdiğimi yazıyorlar ben hiç bir şey için cevap vermedim” dedi.

Emel’in “peki bu kadar ünlü olmaktan sıkılmıyor musunuz” sorusuna ise “ bazen aynaya bakıyorum nesin sen diyorum, nesin neden etrafına bu kadar rahatsızlık veriyorsun diye kendi kendime kızıyorum. İnsanlar maalesef kendi kendini onaramıyor. Bazen nabzımın hızlı attığını görüyorum ve ona düş artık düş diye bağırıyorum, panik olup ben ne yapacağım şimdi diye düşünmüyorum “ dedi.

Radyo Tatlıses’in Saran Holding’e devredildiğinin hatırlatılması üzerine radyo sahibi olmak üzere olduğunu belirtti. Aynı zamanda Tatlıses Tv ile sahip olduğu bir ulusal kanalı birleştirip Tatlıses TV de çok büyük bir değişiklik yapacağını söyledi.

Bir magazin programında uyuşturucu kullandığını itiraf etmesine rağmen bunun basında yeteri kadar ilgi görmediğinden yakınan Tatlıses “Bu konuyu sadece Reha Muhtar yazdı. Ben aslında gençlere mesaj olsun böyle bir şeye bulaşmasınlar diye bunu söylemiştim. İdo daha doğmamıştı kullandığım dönemde, çevrem de doğru insanlar yoktu ve onlar yüzünden ben kullanmaya başlamıştım.17 sene oldu bırakalı, buradan beni dinleyen herkese ve özellikle gençlerimize sesleniyorum benim yaşadığım örnek olsun, çevrenizdeki arkadaşları iyi seçin aklınız başınızdaysa tez elden bırakın, bunun ne kendinize, ne ailenize, ne dostlarınız hiç kimseye bir yararı yok.” dedi

Emel’in “hiç aşık oldunuz mu” sorusuna “hayır olmadım bulsam olacağım” dedi. Evlenen her insanın kedi gibi evine bağlı olması gerektiğini söyledi. İnsanlar evlenip hevesimi aldım boşanacağım diye evlenmemeli, çocuk yapacağım ve onun mürüvvetini görmek istiyorum diye düşünmeli. Ben aşağı yukarı 150 nişan 300 düğün gördüm, bunlardan %10 -15 i ayrılmıştır. Ben uğurlu geliyorum onlara çünkü onlar için temennide bulunuyorum. Ben de o an oradan ekmek yiyorum. Onların mutlu olması ve ayrılmamaları için dua ediyorum.

İbrahim Tatlıses şu anda sahip olduğu şirketlerde 400 ün üstünde kişinin çalıştığını söyleyerek herkes kendi işini yapıyor, Allah dur diyene kadar büyümeye devam edeceğini belirterek;

“Türkiye hasta, bu hastalık ağır değil grip, nezle gibi. Bunun ilacı da şifreli bir çantada aslında, herkes de bu şifreyi biliyor. Mühim olan o çantayı açabilmek açamazsak bom diye patlayacak. Milletvekili olma isteğim de bu yüzden. İnsanlara yardımcı olmak istiyorum. Hemşerilerim bana bu işe girme derse girmem ama onlarda bana büyük destek veriyorlar.” diyerek programı tamamladı.

Programın sonunda Radyo Tatlıses Genel Müdürü Bülent Varol, Emel Yalçın, İbrahim Tatlıses için hazırlanan pastayı birlikte kestiler.