Arama

Sizin Şiirleriniz - Tek Mesaj #84

canom - avatarı
canom
Ziyaretçi
18 Aralık 2005       Mesaj #84
canom - avatarı
Ziyaretçi
Sen hayatima girmeden önce hayat geçmek bilmezdi. Bugünü zorla yasar, yarini düsünmek bile istemezdim. Çünkü bilirdim ki yine sabahim günessiz olacakti. Her yasadigim mutlulugun ardindan, aglamakti payima düsen. Sanki yasadigim mutluluklar geçici olmaya mahkûm, gözlerimde sürekli aglamaya yeminliydi. Hep yarim kaldi sevgilerim bunca zaman, ne ömürlük sevdim nede bir ömürlük sevildim. Yasadigim her eksik sevgide, uzaklastim gerçek sevgilerden. Artik gözlerim bakislarindan uzak, ellerim dokunmaya ürkek, yüregimse sevemeyecek kadar yaraliydi. Gönlüme kilidi vurmustum çoktan. Ölümü bekleyen hastalar gibi, yalnizliga vermistim kendimi. Yasadigim zoraki aksamlarin sonunda çikmistin karsima. Yüzün o kadar temiz o kadar huzur vericiydi ki, gönlümün kilidini kirip atmamak mümkün degildi. Yalanda olsa duygularin, kanmak istedim. Anlik ta olsa yasayacagim mutluluk, hazirdim senin için gözyasi dökmeye. Ihtiyacim vardi yalanda olsa sevilmeye. Yüregimde büyüttügüm korkularla basladim bu sevdaya. Niyetim bu korkulari yok edip benim sana, seninde bana âsik olmandi. Gerçek sevgiyi sende bulup bu sevgiyi sadece seninle paylasabilmek adinaydi. Yalanlarla dolu bu dünyada, tek gerçegim olmaliydin benim. Içinde bulundugum bu karamsarligin sonunda, isigim ilan etmeliydim seni. Kalbimin sevgiye olan düsmanligi, sana duyacagim büyük sevgiye birakmaliydi yerini. Zaman yaninda su gibi akmali, seni görecegim baska bir zamani heyecanla beklemeliydim. Senin bana duyacagin sevgide büyük olmaliydi elbette. Beni gördügün zaman YÜREGIN titremeli, ayri bir heyecan hissetmeliydin. Senin için mutlulugun adi benimle esit olmaliydi. Gözlerime her baktiginda, PC nin arkasindan asik olmaliydin bana. Ismim söylendigi an, bana duydugun sevgi gözlerinden okunmaliydi. Öyle büyük bir sevgi yasamaliydik ki, Azrail bile bizi ayiramamaliydi. Su an ugruna ölecek kadar sevdigim ve ugruna ölecek kadar sevenimsin. Zoraki yasadigim günler, seninleyken asla bitmesini istemedigim günler olmustu. Seviyordum seni iste çikarsizca ve seviliyordum, karsilik beklenmeden. Sen yokken tek dostum olan yalnizlik, seni kiskanip terk etmisti beni. Artik hayata güzel gözlerle bakiyor, seninle yasadigim mutlulugun tadini çikariyorum. Yalanlardan uzak dünyamda, sadece seninle yasiyorum. YÜREGIMI sana öyle mühürlemisim ki, inan baskasina sana baktigim YÜREGIMLEN bakamiyorum. Kalbim seninle öyle dolu ki; senden baskasini sevemiyorum. Sana sesleniyorum ey SEVGILI! Ben seni bir günlük degil, ben seni yalanlarla degil, ben seni unutmak içinde degil, bir ömür boyu sevilmek umuduyla seviyorum. Hadi durma! Eger sevgimin büyüklügüne inaniyorsan, saril YÜREGINE ve sende beni sevdigini haykir bütün dünyaya………..
Son düzenleyen canom; 18 Aralık 2005 15:07