Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #69

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JUPİTER GENEL ETKİLERİ
Jüpiterin yay burcu süresince siz kovalara olan etkisi şu şekilde gerçekleşecektir. Siz bu süreç içinde kendinizi pek çok arkadaşa sahip olacaksınız. Bu arkadaşlarınız bilgili, idealist ve muhtemelen yabancı uyruklu kişiler olacaktır. Sosyal hayatınız canlanacak ve bunun sonucunda kendinize daha çok dikkat edeceksiniz. Bu kişiler genelde sizden yaşça büyük, olgun kişiler olacaktır. Dürüst ve etkili dostlar edinecek onların arasında popüler hale geleceksiniz. Büyük grupların aktivitelerini planlayabilecek ve organize edeceksiniz. insanların veya toplulukların destekleyicisi ve kurucusu olabilirsiniz.

Bu süreçte yine, soylu arkadaşlıklarınızla dikkat çekeceksiniz. Dostlarınızı evinizde ağırlamaktan zevk alacaksınız. Gerçekten güvenebileceğiniz birçok dostunuz olacak fakat eski arkadaşlarınızla aralarındaki ayrımı gayet iyi bileceksiniz.Çevreniz dostlarla dolu olacak ve siz takdir toplayacaksınız. Saygın kişilerle arkadaşlık edecek ve onların bulunduğu bağlı bulunduğu alanları inceleme fırsatı bulacaksınız.

SATÜRN ETKİLERİ
2007 yılının Eylül ayına kadar sürecek Satürn Aslan burcu transiti siz kovalar için bu süreçte, başka insanlarla işbirliği yapmanızı ve onların duygularını anlamanızı sağlayacak. Bu insanların duygularını ve düşüncelerini merak edecek ve öğreneceksiniz. Evlilik hakkında ihtiyatlı ve tedbirli olacak fakat ilişkileri bitirmekte çok zorlanacaksınız. Evliliğinizde ise, sevgiden çok güvenlik ihtiyacı yoğun olacaktır. Tüm ortaklık biçimlerimine karşı kontrollü ve bazen de hesapçı bir zihniyetle yanaşabileceksiniz. Kendinizde olan sorumluluk duygunuzu tetikleyecek ve sizi başarıya ulaştıracak kişilerle iş ortaklığı yapabileceksiniz. Eğer bayan kova iseniz, genelde eş arayışınızda baba figürünüze benzer birini tercih edeceksiniz. ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda önemli yaş farklılıkları bulunabilecek. Ve yine eşinizin sizin tüm yaşamınızı organize etmesini bekleyeceksiniz.

Bu süreç ilişkinin evliliğe dönüşmesini engelleyebilir, her iki taraf olduğu gibi, taraflardan bir kişi de evliliğin sorumluluğunu almak istemeyebilir. İlişki devam edebilir fakat zamanla sevgiden çok alışkanlık şekline dönüşebilir. Eğer doğum haritanızda Satürn sert bir oluşuma sahipse ve ilişki haritanızda uyumsuzluk varsa, satürn bu süreçte ilişkinin bitmesine neden olabilir. Taraflarlar birbirinden acı bir şekilde kopabilirler. Evli olanlar ise bu süreçte, birbirlerinden uzaklaşmaya başlayarak evliliklerini kağıt üstünde sürdürmeye başlayabilirler (doğum haritanızdaki etkiler nisbetinde) ve mutsuz bir evliliği sürdürmek zorunda kalabilirler. Ayrıca bu süreçte eşlerden bir tanesi bir başka kişiyle evliliği de tercih edebilir. Bazı durumlarda eş çok sevilir fakat kötü bir hastalığa maruz kalabilir. Bu süreç bir dulla evliliği de gösterebilir. (yine iki kişinin eşleştirme haritasında uygun oluşumlar varsa).

Bu süreçte, ciddi ilişkiyi kurmayı reddetme veya hiç ilişki yaşamak istememe gibi etkiler de söz konusu olabilir, kimi kişilerde ise sorumluluk sahibi olgun bir kişiyle evlilikte göstergesi sayılabilir. Genelde kendinizden büyük bir kişiyi duygusal yada maddi bir güvence için isteyebilirsiniz. Fakat ne olursa olsun karşınızdaki kişiye güvenmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle de ilişkiye kendinizi tam olarak adayamaz durumda da davranabilirsiniz. Bazı durumlarda ise ümitsiz insanlara aşık olma gibi bir durum da gerçekleşebilir. Arzuladığınız kişiyi boş yere bekler veya işler yoluna girmeye başladığında ise korkup geri çekilebilirsiniz. Sadece kendiniz olduğunuz için sevildiğinize inanmamak ta bu sürecin etkilerindendir. Aşkta garanti arama veya kanıtlar isteme gibi etkiler de görülebilir. İlişkiniz duygusal açıdan bitmiş olsa da görünüşte devam ettirmek te, bazı ilişkilerde görülen bu dönemin enerjileridir. Özetlersek bu süreç zorludur fakat ne olursa olsun Satürn burdaki süreci sonunda bir yapının ortaya çıkışını engellerle, tersliklerle zorlayarak gerçeği eninde sonunda ortaya getirecektir. Ne olursa olsun ilişki yada evlilik oyun değildir sözü bu sürecin sonunda söylenebilir.

URANÜS ETKİLERİ
Yönetici gezegeniniz Uranüs bu dönemde, parayı orjinal ve yaratıcı yollardan kazanmanıza destek olacaktır. Para, mal ve maddi kazançlar beklenmedik yollardan aniden gelebilir yada aniden elinizden çıkabilir. Maddi durumunuzda anormal ve karmaşık durumlar görülebilir. İçsel kabiliyetlerinizi sürdürmek için özgürlüğe gerek duyar ve bunu da paranın sağlayacağını bu dönemde düşünebilirsiniz. Parasal sorunların zararından kurtulmak için kabiliyetleriniz vardır. Bu süreçte maddi bağımsızlık duygunuz güçlü hale gelir ve siz para kazanma, harcama konularında olağandışı yollar izleyebilirsiniz. Banka hesabınız önemli ölçüde dalgalanabilir. Yeni alanlar keşfetmek ve denemek cesaretini de yine bu süreçte deneyebilirsiniz. Kendinizi başka insanlardan farklı hissetme sonucu maddi sorunlara da neden olabilirsiniz. Özgürlük sevginizin yoğunluğu güvenilir olmaktan daha önemli gözükebilir. Bazı durumlarda söz verdiğiniz halde yerine getiremediğiniz olabilir.

NEPTÜN ETKİLERİ
Bu süreç içinde, sanata düşkün, sanatkar meyilli, idealist, hayalperest, ağır davranışlı ve çevrenize karşı yoğun duyarlı olabilirsiniz. Hayallerinizin gerçekleşmemesi sizi bezgin, huzursuz, dengesiz ve mantıksız hale getirebilir. Düşkün ve muhtaç insanlar ilginizi çekebilir ve onların hikayeleri özellikle dikkatli dinlersiniz. Kendinizi bazı zamanlarda bir kurtarıcı gibi düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki her olayın etkilerini içinize çeker ve müthiş üzelebilirsiniz. Duyarlılığınız da yine bu dönemde artabilir. Davranışlarınız başkaları tarafından hayalci, kendinden geçmiş, çok hassas olarak görülebilir. Sezgileriniz artar ve doğru olan yolu, doğru zamanda bulabilirsiniz.

Bu süreçte ilaç ve uyuşturucu bağımılığı bazı harita sahiplerinde görülebilir. Bu gibi maddelerden özellikle uzak durmanızı öneriyorum. Yada bunu kullanan kişilere sırf acıdığınız için ilgilenebilir onlarla dostluk kurabilir ve sizde bir zayıf anınızda kullanabilme riskinizi gözönüne alarak dikkatli davranınız. Dalgınlık ve unutkanlık görüleceğinden özellikle araba kullanırken yada önemli işlerde bu etkilerin de bilincinde olmanızı tavsiye ediyorum.

Bilimin, orjinalitenin, sıradışılığın ve hümanizmin takipçisi siz Sevgili Kovalar, 2007 yılında yılında sizlere Mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.