Arama

Hüseyin Nihal Atsız - Tek Mesaj #5

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hayatı boyunca otuz kadar eser vermiş ve yüzlerce makale yazmış olan Hüseyin Nihal Atsız Hoca`mızın bütün eserlerini uluslararası ağa döküp, Dünya çapında isteyen herkesin ulaşabileceği bir kaynak oluşturmak amacıyla bu siteyi yapmaya başladık. Sizlerinde takdir edeceğiniz gibi bu hiçde kolay ve çabuk yapılacak bir iş değildir. O yüzdendir ki, yardım edebilecek her Türkçünün bu sitenin yapımında katkısı olması bizleri çok sevindirecek ve calışmalarımızı mümkün olduğu kadar hızlandıracaktır. Sayfamıza yapacağınız katkılar ve yardımlar çok çeşitli olabilir. Kişisel olarak yardım yapmak istiyorsanız, en basitinden Atsız`ın sitemizde bulunmayan bir makalesini, şiirini yada Atsız hakkında yazılan bir yazıyı bize yolluyabilirsiniz. Atsız`la yada Türk Birliği ile ilgili sayfamızda yayınlanmasını istediğiniz grafikler, masaüstü kağıtları vs. yapıp bize yolluyabilirsiniz. Yada birkaç kişi toplanıp Atsız Hoca`mızın bir hikayesini yada kitabını yazıp bize gönderebilirsiniz. Amacımız Atsız ile ilgili hertürlü bilgiyi ve kaynağı sayfamızda aktarıp herkesin erişimine sunmaktır. Eger ki elinizde tarayıp gönderebileceğiniz Atsız`ın resimleri, çıkardığı dergiler varsa, bunları sitemizde yayınlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Yeteri kadar teknik bilgisi olan Türkçüler ise sitemizin yapımında da bize yardımda bulunabilirler. Bu sayfalar Linüks işletim sistemi üzerine PHP dili ve May-es-ku-el veritabanı kullanılarak hazırlanmıştır. Bu konularda bilgisi bulunan ırkdaşlarımız sayfamıza ilerisi için tasarladığımız programlama projelerinde bize yardım edebilirler. Yardım edecek kişilerde şu nitelikler aranmaktadır.
  • Türk ırkına mensup olmak. Kanında herhangibir gayriTürk unsur bulunanlar lütfen bu siteye hiçbirşey göndermesinler. Sayfa yapımında aktif olarak görev almak isteyenler için bilahare ırkiyat soruşturması yapılacak ve tanıdığımız, güvendiğimiz kaynaklardan Türk olduğunu ispat edemediğimiz kişilerin yardım talepleri kabul olmuyacaktır.
  • Sayfamızda yayınlanması istenilen grafiklerin üzerinde grafiği yapan kişinin isminin veya sayfa adresinin bulunmasına izin verilmeyecektir. Bu sayfalar tamamen ve tamamen Hüseyin Nihal Atsız`ı tanıtmak ve fikirlerini yeni nesile aktarmak için yapılmıştır. Bu sayfaların yayın hakkı Türk ırkına aittir ve sayfada bulunan her türlü bilginin çekilmesi, dağıtılması ve başka yerlerde kullanılması serbesttir. Bu sayfalarda emeği geçen hiç kimsenin kendisini reklam etme amacı olmamalıdır. Bu sitenin yapımında sadece ve sadece büyük Türkçü Atsız`ın fikirlerinin tanıtılması ve aşılanması amacı güdülmektedir.