Arama

Şiir Nehri -2- [Arşiv] - Tek Mesaj #2370

P.u.S.u - avatarı
P.u.S.u
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #2370
P.u.S.u - avatarı
Ziyaretçi
KİM YA !
Aşk
tükenmez
Redoks çiftlerde

Böyle Uzak Kaldıkça yine aşığım asiyim fırtınayım eğme başını ürkmesin ilkyaz artık bıraktım düşlerimi gölgene kefeni yok özgürlüğün yeni başlangıçlar için günkan nerhir durmadan taş basmamızı istiyor özlemlerimize ve kendimizle bu günü yakmamızı istiyor gel gör ki yine aşığım diri yürek iri ah biliyorum yakışmıyor bana dağlarda barut kokusu sokaklarda pir sultan yavrularının yarasını yalayan dişi bir köpek kadar duyarlı olamıyorum ama aşığım işte ince, içten kaynıyor kalbim kollarım, dudaklarım dilim, ellerim alev salkımı yeri değil yeri olmaya nafile artık ne işe gidebilirim ne de bir mitin için afiş asmaya .................................... kırlangıç yumurtasının sarısı gibi bogazımdan akmadıkça o dudaklarının tadı ve o yumuşak tenin tarfisiz çağrısı uçurmadıkça beni o dipsiz yardan keremin mecnunum ferhatım ne dağ dinler ne çöl yanarım böyle uzak kaldıkça oysa bilirim onun coğrafyasındaki kırmızı çizgiler üstünde daha tekerleğin ilk devridaiminde tükenmeye başlar asla bitmez sandığım bir teren gibi daldığım o aşk Ali Biçer
Son düzenleyen P.u.S.u; 24 Mart 2007 00:17 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi