Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #1343
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba yine bir sorum var Msn Happy lks 1 kurulumu hakkında bilgi isticektim demosunun (ama halledersem soylerim veya sorumu silerim )teşekkürler birde şu kablosuz mause nasıl bilgisayarı tanıyor onu sorcaktım
exploit nedir bunuda soruyorum teşekkürler ....

Exploit Nedir, Nasıl Kullanılır ?
İşletim sistemlerin çok kullanıcılı sistemlerde kullanılmaya başlamasıyla birlikte sistemlerde kullanıcıların yetkisi de sözkonusu olmuştur. Kişisel işletim Sistemlerinde (örneğin DOS) sistemi aynı anda tek kullanıcı kullandığı için bütün dosyalara erişebilir, okuyabilir vs. Ancak aynı anda pek çok kişi tarafından kullanılan İşletim sistemlerinde sistemin bir yöneticisi olmak zorundadır ki bu Novell'de supervisor, Unix ve clone'larında root, NT'de administrator olarak adlandırılır. İşte bu çok kullanıcılı sistemlerde yetkisini artırmak isteyen normal kullanıcılar sistemde daha yetkili hale gelebilmek için "exploit" dediğimiz programlar yazmışlardır. Exploitler işletim sistemi üzerindeki herhangi bir programın eksikliğinden yararlanarak kullanıcıyı daha yetkili hale getirmeye yararlar. Exploitler local ve remote olarak ikiye ayrılır. Local exploitler işletim sisteminin bir kullanıcısıyken uygulanabilir, remote exploitlerde ise sistemin bir kullanıcısı olmanıza gerek yoktur. Sistem açıkları ve bu açıkları kullanmak için yazılmış exploitler günden güne artmakta ve her sistem açığı için patch'ler yazılmakta.

her kablosuz farenin bir usb baglantisi vardir.pc bu baglantiyla fareyi tanir
baska sitelerin linki vermek yasak, bu yüzden ayrintili bilgi icin google´e USB yazman yeterli olacaktir