Arama

Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #1348
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
pc aqua adlı kullanıcıdan alıntı

acilll yardımm

pc me sabah bu siteden scriptlr den 4 5 tane trojan girmiş gösterge cıkıo ama silemıyorum kullandıgım virüs prog: virusscan yardımcı olursanız sevinirim...ilgilenirseniz sewinirim... Msn Sad Msn Cry

Şuan piyasadaki kullanılan tüm Anti-Virüs yazılımları yakaladıkları trojanı yada virüsü otomatik olarak engellerler. Buzkalpli 'nin de dediğin gibi sizin ayrıyetten birşey yapmanıza gerek yok! ... ama Anti-Virüs yazılımınızın bulduğu Trojan yazılımını silemiyorum diyorsanız kullandığınız Anti-Virüs programı yetersiz kalıyor demektir. VirusScan Anti-Virüs çok kaliteli bir yazılım değildir. Bazı virüsleri yakalayamıya bilir ve etkisiz halede getiremeyebilir. Ben Kaspersky yada Norton Anti-Virüs kullanmanızı öneririm Norton Anti-Virüs bilgisayarınızı biraz ksabilir ama Kaspersky gayet kullanışlı ve rahat bir Anti-Virüstür. Ayrı bir seçenek olarakta NOD32 kullanmanızı tavsiye ederim. Bu yazılımlarım download linklerini aşağıya veriyorum. Ama unutmayın hepsi 30 Günlük kullanım sonucunda lisans (satın almanız gerekir) isterler. Bu konudada isterseniz yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.

Download

Kaspersky Anti-Virus 6.0 free trial download

Norton AntiVirus 2007 - 15 Day Trialware - Symantec Home & Home Office Store - Product Information

ESET - NOD32 Antivirüs

Alıntı
onurcanonur adlı kullanıcıdan alıntı

windows xp 2002 servis pack 2 kullanıyorum.. tam 2 kez pc ye format attım ve yeniden kurdum.. ama sorun hep aynı ve peşimi bırakmıyo.. sorunu anlatıyorum simdi.. msn messeger live hatta 7.5 hatta 7.0 kurdum ve hepsinde aynı hata veriyor.. pc açıyorum ve msn ye giriyorum biraz bekledikden sonra msn hata raporu geliyo gönder gönderme diyor gönder diyorum hata raporu gelmiyo ve msn kapanıyo gönderme desemde aynısı oluyo sonra msn tekrar açıyorum ve aynı sorun yine oluşuyo bi kaç kez oldukdan sonra yine hata raporu gönder gönderme birini seçince pc resetliyo bu resetleme yüzünden güç kaynagı yaktım bi tane şimdi yardım istiyorum lütfen bana yardım edin bi çözüm yolu üretin ne yapmılıyım...

benim yaptığım çözüm yollarını anlatım...

--3 farklı modem denedim ikisi eternet girişli birisi usp girişli faydası olmadı..
--iki kez format attım windows kurdum faydası olmadı
--msn live 7,0 7,5 kurdum faydası olmadı
--wirüs taraması desen hiç durmadan yapıyorum her fırsatta

256 ekran kartım war 1024 mb rem war p4 2,66 işlemcim war yardımlarınız bekliyorum

ilgilenen herkese teşekkür ederim...

Öncelikle Windows Xp kullanıyorum demişsiniz SP2 yamalı fakat Home Edition' mı kullanıyorsunuz yoksa Professional Edition'mı... Başıma gelen bir olayı anlatayım sizin sorununuzlada alakalı. MSN Messenger Live (8.0 - 8.1) bu yazılımı Windows Xp Home Edition kurulu bir işletim sistemine kurduğumda sizin başınıza gelen olay benimde başıma geldi. Bu olaya özellikle bir Türkiyedeki bir Bilgisayar firmasının kendi etiketini üzerine vurduğu ve lisanslı olarak sattığı Home Edititon versiyonlarında rastladım. Kullanığınız İşletim sisteminin kurulum CD'sini değiştirin. Elinizde varsa bir Windows Xp Professional CD'si ile yeniden sisteminizi kurun. Sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir... Kolay Gelsin
Son düzenleyen Teknixs; 27 Mart 2007 00:44 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi