Alıntı
serhat15 adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar bugün bir yazılım indirirken kaspersky yazılımı virüs olarak algıladı ve bloke edip etmeyceğini sordu bende neolur neolmaz diyerek bloke et dedim sonrasında olanlar oldu ve masaüstünde nekadar ikon varsa başlat menüsüde dahil yok oldu bugün busorunu onlarca yere yazdım ama tam bir çözüm malesef bulamadım bilgisayardaki bütün programlara ulaşmak mümkün ve çalışmasındada sorun yok fakat dosya ve klasörlere ancak bir şekilde ulaşılabiliniyor oda görev yöneticisini kullanarak(ctr+alt Delet) onundışında başka bir metodla ulaşmak mümkün değil boş alana sağtıklama olayıda yok masaüstünü tekrar geri nasıl getirebilirim formatsız bir çözümü yokmu bunun bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum herkese saygılar..
Dostum anlattığına göre ortada bi virüs sorunu yok . İndirdiğin yazılımı kurarken explorer için gerekli bi dosyaya erişimi engellemişsin. Yapman gereken şey "Kaspersky Settings" i açıp, "Protection" yazan yere çift tıklayıp "Backup" sekmesinde yaptığın değişikliği bulmak . "Restore" edip engellemeyi kaldır. Daha sonra görev yöneticisinden (ctrl+alt+del) dosya menüsündeki "çalıştır" a gelip , "explorer.exe" yaz. Masaüstü geri gelecektir.
Alıntı
ARES66 adlı kullanıcıdan alıntı
Monitöre sinek pislese formatla diyeceksiniz galiba. İnsaf !